Pokyčiai „Avia Solutions Group“ vadovybėje

Didžiausia aviacijos paslaugų įmonių grupė Rytų Europoje „Avia Solutions Group“ stiprina vadovų komandą ir skelbia apie pokyčius bendrovės vadovybėje. Nuo 2017-ųjų lapkričio 7 d. generalinio direktorius pareigas užims Jonas Janukėnas. Linas Dovydėnas tapo valdybos nariu ir bus atsakingas už grupės pardavimų organizavimą Azijoje, Lotynų Amerikoje ir Europoje.

 Nuo 2017-ųjų lapkričio 7 d. generalinio direktorius pareigas užims Jonas Janukėnas.<br> Įmonės nuotr.
 Nuo 2017-ųjų lapkričio 7 d. generalinio direktorius pareigas užims Jonas Janukėnas.<br> Įmonės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 7, 2017, 11:16 AM

„Pokyčius nulėmė planuojama aktyvi „Avia Solutions Group“ plėtra į Aziją, Afriką ir Pietų Ameriką. Ypatingą dėmesį skiriame Azijai – veiklą tame regione organizuojame iš mūsų biuro Bankoke. Tai didžiulės rinkos, turinčios daug potencialo, todėl reikėjo stipraus profesionalo, kuris būtų atsakingas už įsitvirtinimą naujose rinkose, grupės įmonių pardavimų strategijų kūrimą ir įgyvendinimą. Linas Dovydėnas daugelį metų vystė tarptautinius aviacijos paslaugų pardavimus, dirbo su stambiausiais mūsų klientais, jo sukaupta patirtis – būtent tai, ko reikia siekiant užsibrėžtų ambicingų tikslų. Jonas Janukėnas turi didelės patirties ir žinių tarptautinių viešai listinguojamų bendrovių valdyme, taigi jo know-how turėtų dar labiau sustiprinti įmonę“, – komentavo „Avia Solutions Group“ valdybos pirmininkas Gediminas Žiemelis.

„Avia Solutions Group“ – valdo daugiau nei 20 dukterinių bendrovių visame pasaulyje ir veikia orlaivių remonto, pilotų ir kitų aviacijos specialistų apmokymo, atrankos bei nuomos, antžeminio lėktuvų aptarnavimą ir kuro pylimo, verslo klasės čarterinių užsakomųjų skrydžių, oro uostų vystymo, aviacijos IT sprendimų, kelionių organizavimo srityse.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.