25-metį švenčiančios „Maximos“ pirkėjams – 100 tūkstančių dovanų

Šiais metais didžiausias lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ mini savo veiklos 25-metį. Todėl pirmosios trys lapkričio savaitės – labai ypatingos tiek pačiam prekybos tinklui, tiek jos pirkėjams. Šiuo šventiniu laikotarpiu „Maxima“ savo pirkėjams visoje Lietuvoje dalina dovanas ir padovanos jų iš viso net 100 tūkstančių.

Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Nov 15, 2017, 11:26 AM, atnaujinta Nov 15, 2017, 11:27 AM

„Mūsų šventė kartu yra ir mūsų pirkėjų šventė, nes jau 25-erius metus esame kartu. Švęsdami įmonės sukaktį norime padėkoti savo klientams, kad renkasi mus, lietuvišką prekybos tinklą. Gimtadienio nuotaikos pasieks miestus ir miestelius visoje Lietuvoje – savo pirkėjus dovanomis sveikiname kiekvieną dieną visose tinklo parduotuvėse, net ir pačiose mažiausiose. Tikimės, kad šis jubiliejus yra tik pradžia, ir skaičiuosime dar ne vieną sukaktį kartu su daugiau kaip 15 tūkst. darbuotojų komanda bei klientais, kurių pasitikėjimą itin vertiname“, – dalijasi Kristina Meidė, „Maximos“ generalinė direktorė.

70 tūkst. dovanų jau išdalinta, 30 tūkst. dovanų dar laukia

Nuo šventinės akcijos pradžios „Maximos“ tinklo parduotuvėse visoje Lietuvoje jau išdalinta daugiau kaip 70 tūkst. dovanų, tarp kurių – dovanų kortelės, nuolaidos pirkiniams, vaisiai, saldūs kepiniai, „Meistro kokybės“ tortai bei kitos staigmenos apsiperkantiems.

Galimybę laimėti vieną iš 100 tūkst. prizų turi kiekvienas „Maximos“ pirkėjas, mokėjimo metu pateikęs savo lojalumo kortelę „Ačiū“, nepriklausomai nuo to, ką ir kiek perka. Tiek laimėtojas, tiek dovana yra atrenkama atsitiktiniu būdu ir nurodoma papildomai atspausdintame kvite.

Pirkėjai, švenčiantys gimtadienį kartu su lietuvišku prekybos tinklu, nuo lapkričio 2 d. iš parduotuvių po 1 centą jau išsinešė daugiau kaip 16 tūkstančių tortų ir 16 500 šviežių sviestinių ragelių. Taip pat daugiau kaip 15 tūkstančių apsiperkančių atsiėmė dovanų kortelių po 15, 10 ir 5 eurus.

Nors iki akcijos pabaigos – vos kelios dienos, priziniame fonde dar liko apie 30 tūkstančių dovanų. Visi prizai bus išdalinti „Maximos“ pirkėjams iki lapkričio 17-os dienos pabaigos, o jas atsiimti bus galima iki lapkričio 30 d. bet kurioje „Maximos“ parduotuvėje.

Labiausiai skuba atsiimti dovanų korteles

Nors šventinius prizus gavę pirkėjai dovanas atsiimti gali iki mėnesio pabaigos, jau trečdalis jų jau atsidūrė „Maximos“ klientų rankose. Labiausiai pirkėjai skuba atsiimti dovanų korteles, kurių vertė – nuo 5 iki 15 eurų, saldainių rinkinius, riešutų mišinius bei vaisius, kurių kilogramas kainuoja 1 centą.

„Maximos“ dovanų sąrašas labai platus, o prizas, kurią gauna pirkėjas parenkama atsitiktine tvarka ir atspausdinama specialiame čekyje, kurį reikia pateikti atsiėmimo metu. Prizų sąrašą sudaro nuolaidos kitam apsipirkimui nuo 10 proc. iki 25 proc., „Maximos“ dovanų kortelės nuo 5 iki 15 eurų, grąža „Maximos“ pinigais į „Ačiū“ kortelę (15, 10 arba 5 „Maximos“ pinigai), penkių skirtingų rūšių tortai, kurių kilogramas kainuoja 1 centą, saldainių rinkinys „Pergalė“, „Karališkas“ riešutų ir džiovintų vaisių mišinys, 5 vnt. kruasanų rinkinys bei po 1 kg persimonų, mandarinų arba moliūgų.

Kiekvienoje „Maximos“ parduotuvėje visoje Lietuvoje iki šeštadienio ryto pirkėjams bus išdalinta daugiau kaip 100 dovanų, todėl kiekvienas apsiperkantis turi galimybę laimėti ir paminėti 25-mečio sukaktį drauge su lietuvišku prekybos tinklu.

Visos dovanų dalybų sąlygos skelbiamos https://www.maxima.lt/temines-akcijos/dovanos-kasdien ir specialiose akcijų informacinėse skrajutėse parduotuvėse.

Apie bendrovę „Maxima LT“

Lietuviškas prekybos tinklas „Maxima“ šiemet mini savo 25-erių metų veiklos sukaktį. Tradicinės „Maximos“ stiprybės – mažos kainos ir platus, ypač lietuviškų prekių, pasirinkimas. Tinklą valdanti bendrovė „Maxima LT“ yra didžiausia lietuviško kapitalo įmonė, viena iš didžiausių mokesčių mokėtojų bei didžiausia darbo vietų kūrėja Lietuvoje. Šiuo metu Lietuvoje veikia 238 „Maximos“ parduotuvės, kuriose dirba daugiau nei 15 tūkst. darbuotojų ir kasdien apsilanko daugiau kaip 550 tūkst. pirkėjų.

 

 

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.