„Lietuvos geležinkeliai“ pasirašė ilgalaikę bendradarbiavimo sutartį su „Lifosa“

Gruodžio 21 d. „Lietuvos geležinkeliai“ sudarė ilgalaikę 3-jų metų sutartį su viena didžiausių Europoje mineralinių trąšų eksportuotoja  „Lifosa“.

Gruodžio 21 d. „Lietuvos geležinkeliai“ sudarė ilgalaikę 3-jų metų sutartį su viena didžiausių Europoje mineralinių trąšų eksportuotoja  „Lifosa“.<br>D.Umbraso nuotr.
Gruodžio 21 d. „Lietuvos geležinkeliai“ sudarė ilgalaikę 3-jų metų sutartį su viena didžiausių Europoje mineralinių trąšų eksportuotoja  „Lifosa“.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 22, 2017, 12:32 PM, atnaujinta Dec 22, 2017, 12:33 PM

„Džiaugiamės sudarydami krovinių vežimo sutartį su vienu iš svarbiausių ir stambiausių bendrovės klientu, kuris ir šiemet prisidėjo prie puikių bendrovės rezultatų. Iki šiol neturėjome ilgalaikės sutarties, tad tikimės, kad ji padės užtikrinti vežamų krovinių srauto stabilumą ir abipusiai naudingą bendradarbiavimą“, – teigia sutartį pasirašęs „Lietuvos geležinkelių“ generalinis direktorius Mantas Bartuška.

„Pasirašydami sutartį su „Lietuvos geležinkeliais“, mes tęsiame glaudų dviejų didžiųjų šalies įmonių bendradarbiavimą. Sutartis – tai patvirtinimas, kad iki šiol vykdoma veikla buvo naudinga abejoms pusėms, o vakar priimti  ilgalaikiai  abiejų šalių įsipareigojimai sudaro galimybes mūsų įmonei planuoti veiklą šioje srityje“, –  sakė  „Lifosa“ generalinis direktorius Jonas Dastikas.

 „Lifosa“ yra viena didžiausių trąšų gamintojų ir eksportuotojų Europoje. Didžiausią produkcijos dalį bendrovė eksportuoja. „Lietuvos geležinkeliai“ kiekvienais metais veža daugiau kaip 2,5 mln. tonų šios bendrovės produkcijos. Šiais metais per sausį–vasarį vežimo apimtis pavyko padidinti iki 2,57 mln. t, arba 0,4 proc. daugiau, palyginus su analogišku laikotarpiu praeitais metais.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.