18 mln. eurų – tiek „Baltic Ground Services“ planuoja investuoti plėtrai į užsienį

Lietuviško kapitalo įmonė „Baltic Ground Services“ (BGS), vykdanti antžeminį orlaivių ir keleivių aptarnavimą 16-oje oro uostų, toliau skinasi kelius į užsienį – iki 2018 metų pabaigos planuoja veikti net 20-yje Europos oro uostų, o per artimiausius kelerius metus išsiplėsti iki 35 bei darbuotojų skaičių padidinti iki poros tūkstančių.

 „BGS“ planuose ne tik geografinė, bet ir teikiamų paslaugų plėtra.
 „BGS“ planuose ne tik geografinė, bet ir teikiamų paslaugų plėtra.
 „BGS“ planuose ne tik geografinė, bet ir teikiamų paslaugų plėtra. Nuotraukoje - K.Bakutis. 
 „BGS“ planuose ne tik geografinė, bet ir teikiamų paslaugų plėtra. Nuotraukoje - K.Bakutis. 
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Feb 22, 2018, 12:35 PM, atnaujinta Feb 23, 2018, 12:24 PM

Planuojama, kad įsitvirtinimui naujose rinkose įmonė turės skirti apie 18 mln. Eurų. Sėkmingai įgyvendinus suplanuotus projektus, jie turėtų atnešti apie 289 mln. Eur pajamų.

Tarptautinei aviacijos grupei „Avia Solutions Group“ priklausanti įmonė jau ne vienerius metus aktyviai plečiasi į užsienio rinkas. Šiuo metu BGS aptarnauja 16 oro uostų 7-iose valstybėse. 2017 metus BGS pabaigė įsteigdama įmonę Vokietijoje, o šiuo metu dirba ties Čekijos, Kroatijos, Rumunijos, Bulgarijos projektais.

„Plėtra į užsienį – mūsų artimiausių kelerių metų prioritetas. Įmonės planuose yra Čekijos Brno-Turanų, Prahos, Kroatijos Zagrebo, Dubrovniko Splito ir kiti oro uostai. Tikimės, kad iki 2022 metų „BGS“ padvigubins veiklos apimtis ir veiks iš viso 35 oro uostuose bei atidarys 22 naujas stotis. Tačiau neketiname apsiriboti Europa – kartu su kitomis „Avia Solutions Group“ įmonėmis žvalgomės ir į Aziją, Afriką bei šių regionų siūlomas galimybes“, – komentuoja BGS verslo plėtros vadovas Kristijonas Bakutis.

Pasak K.Bakučio, esant tokiai plėtrai, reikės padidinti ir personalo pajėgas. Įmonei nuolat reikia vairuotojų, oro uostų darbuotojų, vadybininkų, vadovų įvairiose šalyse. Planuojame, kad iki 2022 m. visuose BGS įmonėse bendrai dirbs apie 1900 darbuotojų. „Kaip jau ne kartą įsitikinome, Lietuvos žmonės yra darbštūs, atsakingi, jais galime pasitikėti, todėl nedvejodami juos siunčiame plėtoti „BGS“ veiklos į mūsų padalinius užsienyje“, – pridūrė jis.

„BGS“ planuose ne tik geografinė, bet ir teikiamų paslaugų plėtra. Be tradicinių antžeminio aptarnavimo, ir kuro užpylimo paslaugų įmonė teiks ir pavojingų krovinių pervežimo paslaugas (ADR). Tokiai veiklai BGS leidimus bei darbuotojus jau turi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.