Ieškantiems nakvynės – siurprizai: keičiasi „Airbnb“

Trumpalaikę būsto nuomą visame pasaulyje siūlanti sistema „Airbnb“ vartotojams pateiks platesnių galimybių. Netrukus platformoje be jau esamų kategorijų, bus galima rinktis nakvynę ir butiko tipo viešbučiuose, nakvynės ir pusryčių namuose (B&B), unikaliuose būstuose bei atostogų nameliuose.

Dabar „Airbnb“ gali pasiūlyti nakvynę 4,5 mln. būstų 81 tūkst. pasaulio miestų.<br> AFP/Scanpix nuotr.
Dabar „Airbnb“ gali pasiūlyti nakvynę 4,5 mln. būstų 81 tūkst. pasaulio miestų.<br> AFP/Scanpix nuotr.
 „Airbnb“ vadovas B.Chesky.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
 „Airbnb“ vadovas B.Chesky.<br> Reuters/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 4, 2018, 12:10 PM

„Airbnb“ vadovas Brianas Chesky turi tikslą – pasiekti, kad iki 2028 m. per jo valdomą sistemą nakvynę būtų susiradęs milijardas žmonių.

Besiplečianti platforma pateiks daugiau būdų, kaip surasti nakvynę. Pavyzdžiui, atsiras galimybė ieškoti nakvynės viešbučiuose – anksčiau „Airbnb“ to nesiūlė.

Bus įvestos ir „Airbnb Plus“ bei „Beyond by Airbnb“ pakopos tiems keliautojams, kurie nori apsistoti prabangesniuose būstuose ar įsigyti specialiai konkrečiam keliautojui suorganizuotą kelionę, rašo cnn.com.

Jau dabar „Airbnb Plus“ turi 2 tūkst. būstų pasiūlymų 13-oje miestų. Kad būtų įtrauktas į programą, šeimininkas turi užpildyti griežtą klausimyną. Pagal jį vertinama būsto švara, patogumas, apstatymas.

Kiek vėliau šiais metais kompanija taip pat paleis „Airbnb Collections“ – ši skiltis skirta nakvynės ieškančioms keliautojų grupėms. Iš pradžių bus orientuotasi į šeimos ir darbo keliones, o vėliau numatyta įtraukti ir vestuvėms, bičiulių vakarienėms ir kitoms progoms tinkančius būstus.

Taip pat šiemet bus pristatyta „Superguest“ (super svečio) narystės programa. Ji primins dabar jau veikiančią „Superhost“ (super šeimininko) programą. „Superguest“ rinks mėgiamiausius svečius. Jiems galės būti pasiūlyta nakvynė mažesnėmis kainomis, pervežimas ar galimybė pasinaudoti sporto klubais.

„Airbnb“ ir toliau ners į nuotykius ir patirtis siūlančias paslaugas. „Airbnb“ jau dabar rengia kelionių turus, žygius pėsčiomis, maisto gaminimo pamokas ir kitas pramogas.

Dabar dešimt metų veikianti 31 mlrd. JAV dolerių vertinama kompanija gali pasiūlyti nakvynę 4,5 mln. būstų 81 tūkst. pasaulio miestų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.