„Wizz Air“ pradeda skraidinti į lietuvių pamėgtą Kutaisį

Didžiausia žemų sąnaudų oro linijų bendrovė Centrinėje ir Rytų Europoje bei viena iš sparčiausiai augančių aviakompanijų Europoje „Wizz Air“ pradėjo skrydžius nauju maršrutu iš Rygos į Kutaisį Gruzijoje. „Wizz Air“ skrydžiai nauja kryptimi bus vykdomi du kartus per savaitę – trečiadieniais ir sekmadieniais. Bilietų kaina bendrovės interneto svetainėje prasideda nuo 49,99 euro įskaitant nemokamą rankinį bagažą, kuris atitinka šiuos matmenis 55 x 40 x 23 centimetrus.

Nuo šių metų kovo iki liepos „Wizz Air“ bazes Europoje papildys 21 lėktuvas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Nuo šių metų kovo iki liepos „Wizz Air“ bazes Europoje papildys 21 lėktuvas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 28, 2018, 8:17 AM

Kutaisis yra trečias pagal dydį Gruzijos miestas ir viena populiariausių turistinių šalies krypčių. Lankytojus gausia garsių vynų pasiūla bei neįtikėtina virtuve traukianti šalis taip pat gali pasigirti turtinga istorija, senovės tradicijomis ir pajūrio bei slidinėjimo kurortais.

Šiomis dienomis kaip kampanijos #WIZZaroundEUROPE dalis trys nauji orlaiviai papildė Jungtinės Karalystės ir Lenkijos bazes, o į bendrovės skrydžių tinklą įsiliejo Atėnų kryptis. Kartu su naujuoju maršrutu Ryga-Kutaisis iš viso startavo 17 naujų aviakompanijos maršrutų.

Nuo šių metų kovo iki liepos iš viso bendrovės Europos bazes papildys 21 lėktuvas, taip skrydžių tinklas bus išplėstas iki daugiau nei 700 savaitinių skrydžių ir 70 naujų maršrutų. 2018 m. numatoma aviakompanijos plėtra sieks daugiau nei 1,6 mlrd. eurų investicijas, bus įdarbinta per 700 aviacijos industrijos specialistų.

„Džiaugiamės galėdami pasiūlyti savo klientams dar vieną maršrutą į Kutaisį Gruzijoje, – sako „Wizz Air“ vykdomoji korporatyvinės komunikacijos vadovė Sorina Ratz. – Ši bei daugelis kitų kelionių krypčių yra didžiausios bendrovės istorijoje plėtros dalis“.

Grotažymę #WIZZaroundEUROPE sekdami „Wizz Air“ keleiviai kviečiami švęsti didžiausią aviakompanijos veiklos plėtrą. Per pirmuosius skrydžius vienu iš 21-o naujųjų orlaivių „Wizz Air“ vietinėse bazėse keleiviai turės galimybę laimėti 1000 eurų vertės „Wizz Air“ kuponus, kurie bus paslėpti po sėdyne lėktuve. Visos kampanijos metu oro linijų „Facebook“ paskyroje lauks įvairios staigmenos.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.