„Luminor“ pasirašė vienos valstybės ribas peržengiančio jungimosi sutartį

Šiandien, 2018 m. kovo 29 d., Taline, Estijoje, buvo pasirašyta „Luminor“ bankų Baltijos šalyse jungimosi sutartis ir ataskaita. Jungimosi sutartyje numatoma visiška bankų integracija – su centrine būstine Estijoje ir skyriais Latvijoje ir Lietuvoje.

Luminor<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Luminor<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 29, 2018, 2:18 PM

Vasarį jungimosi sutarties projektas ir pranešimai dėl skyrių atidarymo Latvijoje ir Lietuvoje buvo pateikti atitinkamai Latvijos įmonių registrui ir Estijos finansų priežiūros tarnybai.

Pagal Lietuvos Respublikos įstatymus, rytoj, kovo 30 d., jungimosi dokumentai bus pateikti Lietuvos Respublikos juridinių asmenų registrui ir kartu su papildoma informacija paskelbti puslapyje www.luminor.lt.

Šiam bankų susijungimui dar turi pritarti Europos Centinis Bankas ir vietos finansų priežiūros institucijos. Numatoma, kad susijungimas įvyks 2019 m. sausį.

Bankas ir toliau veiks įprastai, o „Luminor“ klientai ir toliau naudosis įprastinėmis banko paslaugomis ir produktais. Apie bet kokius pasikeitimus, susijusius su banko paslaugų suvienodinimu, naujų pasiūlymų klientams pristatymu ir skaitmeninės banko sistemos patobulinimu, informuosime papildomai.

„Luminor“ bankas siekia sukurti stiprų ir efektyviai valdomą Baltijos šalių banką, orientuotą į vietos klientų poreikius.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.