Mažų kainų tinklas „Pepco“ nelėtina tempo – įžengė į dar vieną miestą

Pirmąją vasaros dieną Šiaulių prekybos ir pramogų centre „Akropolis“ duris atvėrė sparčiai Baltijos šalyse besiplečiančio mažų kainų mažmeninės prekybos tinklo „Pepco“ parduotuvė. 400 kv. m ploto „Pepco“ parduotuvė įsikūrė antrajame prekybos centro aukšte.

 Šiaulių „Akropolyje“ atidarytoje „Pepco“ parduotuvėje galima rinktis iš 30 prekių grupių asortimento.<br>„Pepco“ atidarymas Šiauliuose.
 Šiaulių „Akropolyje“ atidarytoje „Pepco“ parduotuvėje galima rinktis iš 30 prekių grupių asortimento.<br>„Pepco“ atidarymas Šiauliuose.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 1, 2018, 11:50 AM, atnaujinta Jun 1, 2018, 11:53 AM

„Akropoliuose“ lankytojams siūlome didžiausią įmanomą prekių, paslaugų ir pramogų asortimentą, tad „Pepco“ Šiaulių dar padidins šį pasirinkimą vartotojams,“ – sakė Šiaulių, Klaipėdos ir Vilniaus „Akropolius“ valdančios bendrovės „Akropolis Group“ marketingo ir komunikacijos vadovė Indrė Česūnienė.

Šiaulių „Akropolyje“ atidarytoje „Pepco“ parduotuvėje galima rinktis iš 30 prekių grupių asortimento, kurį sudaro rūbai vaikams, moterims ir vyrams, apatinis trikotažas, aksesuarai, žaislai, dekoracijos, tekstilė bei prekės namams.

„Ir Lietuvoje, ir kitose Europos šalyse stengiamės „Pepco“ parduotuves atidaryti geriausiose vietose. Džiaugiamės, kad „Pepco“ plėtra Lietuvoje vyksta sklandžiai ir taip, kaip planavome – per pirmuosius veiklos metus atidaryti ne mažiau kaip 12 parduotuvių tinklą“, – sako Aleksandras Čikaidze, „Pepco“ operacinės veiklos vadovas Baltijos šalyse.

„Pepco“ yra Europos mažmeninės prekybos tinklas, kuris šiuo metu valdo daugiau nei 1300 parduotuvių Čekijoje, Kroatijoje, Slovėnijoje, Vengrijoje, Lenkijoje, Slovakijoje, Rumunijoje, Latvijoje ir Lietuvoje. Birželio mėnesį „Pepco“ pirmosios parduotuvės atvers duris ir Estijos sostinėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.