Rūkykla gadina įvaizdį: esą žmonės nesupras, kad į Lietuvos sostinę atvyko

Mieste pilna nelegalios reklamos, bet savivaldybei užkliuvo viena – prie Tarandės. Esą dėl jos atvykstantys automobilių magistrale gali nesuprasti, kad atsidūrė Lietuvos sostinėje.

Anksčiau čia buvo žuvų rūkyklos reklama. Dabar likęs tik sunkvežimis.<br>M.Cibo nuotr.
Anksčiau čia buvo žuvų rūkyklos reklama. Dabar likęs tik sunkvežimis.<br>M.Cibo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jun 5, 2018, 11:05 AM, atnaujinta Jun 5, 2018, 11:08 AM

Tarandės žuvų rūkykla gadina Vilniaus įvaizdį. Tai išgirdo šios įmonės atstovai, kuriuos savivaldybė įpareigojo nuplėšti reklamą nuo sunkvežimio, pastatyto prie posūkio į Tarandę.

Senas sunkvežimis stovi aukštai ant kalno, tad atvažiuojant nuo Panevėžio jo nepastebėti neįmanoma. Ant jo šono buvo užrašytas žuvų rūkyklos telefono numeris.

„Užrašo ant mūsų automobilio neliko, bet rūkykla veikia ir veiks. Na, pažiūrėsime – jei miesto valdininkai be kliūčių suderins informacinio stendo įrengimą, viešai pagirsime, kitu atveju teks kritikuoti“, – žadėjo žuvų rūkyklos šeimininkai.

Iš klientų jie girdėję, kad tos reklamos ir nereikia – žinia apie rūkyklą sklinda iš lūpų į lūpas. Kiti siūlė iškelti vėliavą su Tarandės žuvų rūkyklos pavadinimu. Be to, žuvų rūkytojai visas naujienas skelbia socialiniame tinkle.

Vasarą ar rudenėjant jie pažadėjo plėsti paslaugų asortimentą, todėl jau įrenginėja patalpas, kuriose bus apdorojama žalia žuvis. („Sostinė“)

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.