„Wizz Air“ drastiškai mažina skrydžius iš Lietuvos: neliks daugelio krypčių

Prieš keletą dienų žemų sąnaudų skrydžių bendrovė „Wizz Air“ pranešė, kad žiemos sezono metu panaikins per 20 skrydžio krypčių. Tiesa, paaiškėjo, kad Lietuvą paveiks ne tik nutrauktas maršrutas Vilnius-Varšuva, tačiau pokyčių numatoma ir daug daugiau.

Kaip lrytas.lt patvirtino „Wizz air“ atstovė spaudai Gabrijela Petrikytė, kai kurios kryptys žiemos sezonu nebeegzistuos ir bus galimos tik vasaros sezono metu.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Kaip lrytas.lt patvirtino „Wizz air“ atstovė spaudai Gabrijela Petrikytė, kai kurios kryptys žiemos sezonu nebeegzistuos ir bus galimos tik vasaros sezono metu.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 20, 2018, 12:44 PM, atnaujinta Jul 20, 2018, 2:10 PM

Kaip situaciją komentavo „Wizz Air“ kompanijos atstovai, kai kurios kryptys žiemos sezonu nebeegzistuos ir bus galimos tik vasaros sezono metu.

„Optimizuodama rinkos poreikius, „Wizz Air“ vykdys kelionių kryptis Vilnius-Roma, Vilnius-Reikjavikas, Vilnius-Atėnai, Vilnius-Baris, Vilnius-Nica, Vilnius-Grenoblis tik vasaros sezono metu“, – buvo rašoma įmonės atsiųstame spaudos pranešime.

Šiuo metu, visi keleiviai, kuriuos paveiks vykdomi pokyčiai, yra informuojami ir jiems automatiškai siūloma skrydžio alternatyva – visiškas pinigų grąžinimas arba 120 proc. sumokėtos sumos grąžinimas į jų „Wizz Air“ sąskaitas.

Taip pat, atsižvelgdama į sezoniškumą, bendrovė Vilniaus bazėje žiemos sezono metu vietoj 4 orlaivių naudos 3.

„Tačiau 2019 m. vasaros sezono metu vėl bus naudojami 4 orlaiviai“, – buvo rašoma pranešime.

Dar viena naujiena – nuo spalio 29 d. oro linijų bendrovė pradės dviejų kartų per savaitę skrydžius iš Vilniaus į Maroko miestą Marakešą.

Paklausus, kas lėmė tokius bendrovės skrydžių pokyčius, buvo atsakyta, kad bendrovės pajėgumai bus perskirstyti didesnę paklausą „Wizz Air“ skrydžių tinkle turintiems maršrutams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.