Atidarė naują kryptį iš Vilniaus – dar vienas pasirinkimas savaitgaliui

Pigių skrydžių bendrovė „Wizz Air“ šią savaitę iš savo Vilniaus bazės atidarė naują skrydžių kryptį. Lietuvos sostinė dviem savaitiniais skrydžiais – pirmadienį ir penktadienį – sujungiama su didžiausiu Vakarų Ukrainos miestu Lvovu.

Su šiuo nauju maršrutu „Wizz Air“ siūlo dvi kryptis iš Vilniaus į Ukrainą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Su šiuo nauju maršrutu „Wizz Air“ siūlo dvi kryptis iš Vilniaus į Ukrainą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Lvovas, įtrauktas į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą, yra vienas pagrindinių Ukrainos kultūrinių centrų.<br> "Wizz Air" nuotr.
Lvovas, įtrauktas į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą, yra vienas pagrindinių Ukrainos kultūrinių centrų.<br> "Wizz Air" nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Oct 31, 2018, 2:29 PM

Vietas šiam skrydžiui galima rezervuoti bendrovės interneto svetainėje arba naudojantis „Wizz Air“ mobiliąja programėle. Bilietų kaina prasideda nuo 24,99 euro, įskaitant rankinį bagažą, kurio matmenys neviršija 40 x 30 x 20 cm.

Lvovas, įtrauktas į UNESCO pasaulio paveldo sąrašą, yra vienas pagrindinių Ukrainos kultūrinių centrų. Lankytojams jis siūlo platų spektrą įdomių patirčių – nuo daugiau nei 50 skirtingų festivalių per metus, 60 muziejų ir 10 teatrų iki įspūdingų architektūros objektų ir turtingos vietinės virtuvės.

„Vienas iš Lietuvos oro uostų prioritetų – užtikrinti keliautojams patogų susisiekimą su Ukraina. Tai ypač svarbu pastaruoju metu pastebėjus vis didėjančius mūsų keliautojų srautus į šią šalį ir iš jos“, – sako Lietuvos oro uostų Aviacinių paslaugų skyriaus vadovas Aurimas Stikliūnas.

Su šiuo nauju maršrutu „Wizz Air“ siūlo dvi kryptis iš Vilniaus į Ukrainą. Bendrovė taip pat skraidina iš Lietuvos sostinės į Kijevą.

Iki šių metų pabaigos „Wizz Air“ taip pat pradės naują kryptį iš Kauno į Turku uostamiestį Suomijoje. Pirmasis skrydis įvyks lapkričio 9 dieną.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.