Derybos dėl traukinio Kijevas-Minskas-Vilnius-Ryga maršruto pratęsimo iki Talino – sausį

Ukrainos valstybinė geležinkelių įmonė „Ukrzaliznycia“ planuoja sausį surengti derybas dėl keleivinio traukinio Kijevas-Ryga per Minską ir Vilnių maršruto pratęsimo iki Talino.

Keleivinis traukinys maršrutu Kijevas-Minskas-Vilnius-Ryga kartą per savaitę kursuoja nuo rugsėjo pabaigos.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Keleivinis traukinys maršrutu Kijevas-Minskas-Vilnius-Ryga kartą per savaitę kursuoja nuo rugsėjo pabaigos.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 31, 2018, 1:24 PM

Tai patvirtino ir Estijos valstybinė geležinkelių įmonė „Eesti Raudtee“. Pasak jos atstovės spaudai, derybos numatytos sausio 17-ąją.

Keleivinis traukinys maršrutu Kijevas-Minskas-Vilnius-Ryga kartą per savaitę kursuoja nuo rugsėjo pabaigos.

„Ukrzaliznycia“ lapkričio pabaigoje skelbė, jog per aštuonis šio traukinio reisus sulaukta 2,1 tūkst. keleivių, iš jų apytikriai 1 tūkst. žmonių vyko į Lietuvą ar grįžo iš jos, 0,95 tūkst. – į Latviją ar iš jos.

„Kol kas šio keleivinio traukinio rentabilumas beveik nulinis, tačiau įvertinant tai, kad maršrutas atidarytas neseniai, o dabar – „žemasis sezonas“, projektą galima laikyti sėkmingu“, – sakė „Ukrzaliznycia“ atstovas.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.