„BaltCap“ fondas perka ekologiškų produktų parduotuvių tinklus „Livinn“ ir „Biosala“

Privataus kapitalo fondų valdytojas „BaltCap“ fondas „BaltCap Growth Fund“ (BGF) pasirašė sutartį dėl 100 proc. ekologiškų produktų prekybos tinklus „Livinn“ bei „Biosala“ valdančių „Sveiki produktai“ ir „Bio Sala“ akcijų įsigijimo. Šiam sandoriui dar reikės Konkurencijos tarybos leidimo.

Šiam sandoriui dar reikės Konkurencijos tarybos leidimo.<br>M.Patašiaus nuotr.
Šiam sandoriui dar reikės Konkurencijos tarybos leidimo.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jan 29, 2019, 3:47 PM

„Livinn“ ir „Biosala“ yra pirmaujantys ekologiškų bei natūralių maisto ir ne maisto produktų prekybos tinklai Lietuvoje.

„Pasaulyje natūralių bei ekologiškų maisto produktų sektorius yra vienas sparčiausiai augančių. Savo sveikata bei savijauta susirūpinę vartotojai ieško galimybių ne tik įsigyti tokių prekių, bet ir gauti kvalifikuotų darbuotojų patarimų. „Livinn“ ir „Biosala“ tinklų steigėjai sukūrė stiprius prekės ženklus, kuriais pasitikima ir kurie atliepia vartotojų lūkesčiams. Mes didžiuojamės galėsiantys prisidėti prie šių bendrovių augimo“, – sakė „BaltCap Growth Fund“ investicijų valdytojas Marius Miškinis.

„Auginant verslą nuo balto lapo prireikia ne tik entuziazmo, bet ir atsidavimo, kūrybiškumo ir kantrybės. Tačiau ir to nepakanka, pasiekus tam tikrą plėtros etapą – spartesniam augimui reikalingas puikiai verslą išmanantis ir stiprų finansinį pagrindą turintis savininkas. Esu tikra, kad mūsų puoselėtos vertybės: išskirtinis dėmesys produktų kokybei, grynumui bei ekologiškumui ir toliau bus bendros įmonės vizitinė kortelė“, – pažymėjo viena iš „Livinn“ įkūrėjų Guoda Azguridienė.

Tai antroji BGF investicija. Fondas kartu su ambicingais savininkais ir vadovais investuoja į verslų auginimą per plėtrą užsienyje, kitų įmonių įsigijimą, naujų produktų kūrimą.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Lietuva tiesiogiai“: kokių klausimų vengia prezidentas G. Nausėda?