„Kauno autobusams“ grįžta vadovauti M. Grigelis

 Bendrovei „Kauno autobusai“ grįžta vadovauti Mindaugas Grigelis, kuris iš generalinio direktoriaus posto jis buvo pasitraukęs, kai kilo skandalas, kad nauji autobusai pirkti iš įmonės, kuri susijusi su jo sūnumi, praneša „Kauno diena“.

„Kauno dienos“ žiniomis, M. Grigelio grąžinimo į vadovo pareigas klausimą dar svarstys „Kauno autobusų“ valdyba. Posėdis turėtų vykti kitą savaitę.<br>G.Bitvinsko nuotr.
„Kauno dienos“ žiniomis, M. Grigelio grąžinimo į vadovo pareigas klausimą dar svarstys „Kauno autobusų“ valdyba. Posėdis turėtų vykti kitą savaitę.<br>G.Bitvinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 22, 2019, 9:14 AM

„Atlikome išsamų 25 naujų autobusų pirkimo patikrinimą. Teisės ir viešųjų pirkimų specialistai išanalizavo visus bendrovės „Kauno autobusai“ vykdyto pirkimo dokumentus. Patikrinimo metu specialistai jokių pažeidimų ar įtarimą keliančių konkurso sąlygų nuostatų nerado. Jokios papildomos informacijos apie galimus nusižengimus iš teisėsaugos institucijų ar Viešųjų pirkimų tarnybos negavome“, – paaiškino Kauno savivaldybės administracijos direktorius Vilius Šiliauskas.

„Kauno dienos“ žiniomis, M. Grigelio grąžinimo į vadovo pareigas klausimą dar svarstys „Kauno autobusų“ valdyba. Posėdis turėtų vykti kitą savaitę.

 

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.