Už Registrų centro finansų valdymą bus atsakingas S. Ignatjevas

Naujuoju Registrų centro finansų ir administravimo direktoriumi paskirtas Sergejus Ignatjevas. Jis savo pareigas pradeda eiti nuo antradienio.

Registrų centras kovo 1-ąją pradėjo dirbti pagal naują organizacinę struktūrą: 53 Lietuvos savivaldybėse veikiančių klientų aptarnavimo padalinių darbą pradėjo kuruoti trys klientų aptarnavimo centrai. <br>R.Danisevičiaus nuotr.
Registrų centras kovo 1-ąją pradėjo dirbti pagal naują organizacinę struktūrą: 53 Lietuvos savivaldybėse veikiančių klientų aptarnavimo padalinių darbą pradėjo kuruoti trys klientų aptarnavimo centrai. <br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 23, 2019, 10:57 AM, atnaujinta Apr 23, 2019, 10:58 AM

Kaip pranešė Registrų centras, naujasis Registrų centro finansų ir administravimo direktorius vadovaus Finansų departamentui, Sutarčių kontrolės ir administravimo, Pirkimų, Turto valdymo, Dokumentų valdymo ir Archyvų skyriams, bus atsakingas už jų veiklą.

Pastaruoju metu S. Ignatjevas dirbo valstybės įmonėje Turto bankas, kur užėmė nekilnojamojo turto departamento direktoriaus pareigas ir buvo atsakingas už valstybės nekilnojamojo turto centralizavimą ir efektyvų jo valdymą. Prieš tai jis yra vadovavęs klientų aptarnavimo tarnybai tuometinėje elektros skirstymo bendrovėje „Lesto“ (dabar „Energijos skirstymo operatorius“, ESO), buvo bendrovės valdybos narys.

ELTA primena, kad tai jau ketvirtas naujas aukščiausio lygio vadovas Registrų centre. Balandžio pradžioje Registrų centre darbą pradėjo du nauji vadovai: Adrijus Jusas tapo strateginio vystymo direktoriumi, o Kazys Maksvytis – registrų tvarkymo, o Rolandas Ryliškis – Informacinių technologijų centro vadovu.

Registrų centras kovo 1-ąją pradėjo dirbti pagal naują organizacinę struktūrą: 53 Lietuvos savivaldybėse veikiančių klientų aptarnavimo padalinių darbą pradėjo kuruoti trys klientų aptarnavimo centrai. Teigiama, kad šis pokytis Registrų centro paslaugų prieinamumui ir teikimui įtakos neturės, tačiau leis lanksčiau organizuoti klientų aptarnavimo veiklą ir gerinti jos kokybę.

Tuo metu patvirtinta nauja organizacinė struktūra, pasak įmonės atstovo spaudai Mindaugo Samkaus, leido sumažinti išpūstą administracinį aparatą.

„Įmonėje vienu metu dirbo net 270 vadovaujamas pareigas einančių asmenų, jų skaičius sumažintas daugiau nei trečdaliu – iki 170, atitinkančio gerąsias valdymo praktikas. Atsisakyta įmonės darbuotojų vykdytų patalpų valymo ir priežiūros paslaugų, įvertinus teigiamą ekonominį poveikį, šias paslaugas nuspręsta įsigyti rinkoje – tai dar apie 30 darbuotojų. Skaičiuojama, kad įmonės darbuotojų skaičius sumažės iki 9 procentų. Didžioji dalis – dėl administracijos efektyvumo didinimo, perteklinių, besidubliuojančių pareigybių. Kita dalis – dėl natūralios kaitos arba tų, kurių netenkino pasiūlytas darbas naujoje įmonės struktūroje“, – komentavo M. Samkus.

Pasak jo, skaičiuojama, kad 30 darbuotojų nusprendė nebenorintys tęsti darbo įmonėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.