„Barbora“ ėmėsi dar vieno regiono: vasarą pravers ir turistams

Didžiausia Baltijos šalyse internetinė prekybos maistu ir kasdienėmis prekėmis parduotuvė „Barbora“ pradėjo vežti prekes Neringoje gyvenantiems ir poilsiaujantiems žmonėms. Tad nuo šiol vykstantiems poilsiauti į Lietuvai priklausančią Kuršių Nerijos dalį nebereikės, kaip buvo įprasta, vežti pilnos automobilio bagažinės maisto produktų.

Nuo šiol vykstantiems poilsiauti į Lietuvai priklausančią Kuršių Nerijos dalį nebereikės, kaip buvo įprasta, vežti pilnos automobilio bagažinės maisto produktų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Nuo šiol vykstantiems poilsiauti į Lietuvai priklausančią Kuršių Nerijos dalį nebereikės, kaip buvo įprasta, vežti pilnos automobilio bagažinės maisto produktų.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 7, 2019, 11:39 AM

„Barboros“ kurjeriai aptarnaus visas Kuršių Nerijos gyvenvietes – Smiltynę, Juodkrantę, Preilą, Pervalką, Nidą, tad maisto produktų užsakymo internetu paslauga šią vasarą bus galima naudotis visuose Lietuvos pajūrio kurortuose – dar pernai „Barbora“ pradėjo aptarnauti ir Palangą bei Šventąją.

„Barboros“ paslauga pajūryje populiari ir tarp čia gyvenančių, ir tarp atostogaujančių žmonių, ypač tų, kurie mūsų paslauga naudojasi ir namuose. Vartotojams „Barbora“ patogi ir naudinga, nes vasarą kurortų parduotuvėse susidaro didelės eilės, o laiko per atostogas gaišti niekam nesinori. Be to, „Barboros“ asortimentas yra platesnis nei daugelio įprastų parduotuvių poilsinėse vietovėse, tad tai taip pat svarbus privalumas pirkėjams“, – sako „Barboros“ komercijos vadovas Andrius Jurgelevičius.

„Barboros“ elektroninėje parduotuvėje pirkėjai gali rinktis iš daugiau nei 11 000 prekių asortimento, tad nauja paslauga palengvins apsipirkimą Neringoje gyvenantiems ir atostogaujantiems žmonėms. Sumažės ir apkrovos į Kuršių neriją keliančiuose keltuose, kur dešimtis apsipirkti į Klaipėdą važiuojančių automobilių galės pakeisti vienas „Barboros“ mikroautobusas.

Užsakymai į Neringą bus pristatomi iš Klaipėdos, kur prekes klientams specialiai parengti „Barboros“ darbuotojai atrenka didžiosiose „Maxima“ parduotuvėse.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.