Šeimai palanki darbovietė: „Avia Solutions Group“ biure – vaikų erdvė

Aviacijos paslaugų įmonių grupė „Avia Solutions Group“ rūpinimąsi darbuotojų ir jų šeimos gerbūviu kilsteli į naują lygį. Šį rudenį atidaromame naujame centriniame grupės biure bus įrengta darbuotojų vaikams skirta erdvė.

Daugiau nuotraukų (4)

Lrytas.lt

Sep 13, 2019, 9:26 AM, atnaujinta Sep 13, 2019, 10:49 AM

Visus metus veiksiantis vaikų kambarys bus nemokamas visiems darbuotojams, kurie neturės kam palikti savo vaikų darbo metu – pavyzdžiui, atostogų mokykloje ir darželyje metu, prireikus vaikus pasiimti iš ugdymo įstaigų anksčiau nei baigiasi tėvų darbo diena.

Vaikams nuo 4 iki 12 metų skirtame kambaryje dirbs auklės, bus atskiros zonos aktyvesniems žaidimams ir ramesnėms, tylesnėms veikloms.

Pasak „Avia Solutions Group“ personalo vadovės Ingos Staniūnės, Vakarų Europoje tokios erdvės yra įprasta praktika, o Lietuvoje tai vis dar yra išskirtinumas ir naujovė.

„Suprantame sunkumus, su kuriais susiduria vaikus auginantys tėvai. Tai bus mūsų pagalba ir investicija į darbuotojų gerbūvį. Galimybė atsivežti savo vaikus į biurą, į saugią, tam tinkamą erdvę, padės išvengti streso dėl vaikų priežiūros, kai šie negali pasilikti namuose vieni, o tėvams tenka dirbti biure“, – sako ji.

Be vaikų kambario, naujame biure „Avia Solutions Group“ darbuotojai galės naudotis tik jiems skirtomis sporto salėmis, taip pat bistro. Grupės įmonės taiko ir kitas papildomas naudas savo darbuotojams – sveikatos draudimą, galimybę dirbti iš namų, papildomas atostogų dienas už darbo stažą.

Į šiuo metu baigiamą įrengti pastatą netoli oro uosto šį rudenį savo biurus perkels pagrindinės „Avia Solutions Group“ įmonės – „FL Technics“, „Baltic Ground Services“, „Jet Maintenance Solutions“, „KlasJet“, „BAA Training“, „Locatory.com“, su maždaug 900 administracijos darbuotojų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.