„Rimi“ iš prekybos skubiai atšaukia kai kuriuos maisto produktus

Nuo 2019 metų lapkričio 18 dienos iki 2019 metų gruodžio 18 dienos skubos tvarka vykdomas galimai nesaugių maisto produktų susigrąžinimas iš pirkėjų, informuoja prekybos centras „Rimi“.

T.Bauro nuotr.
T.Bauro nuotr.
Iš prekybos atšaukiami gamintojo „Alis Co SIA“ besėklės razinos „Awake“, „Rimi Basic“ ir džiovintų uogų, riešutų mišinys „Awake“.<br>Rimi.lt nuotr.
Iš prekybos atšaukiami gamintojo „Alis Co SIA“ besėklės razinos „Awake“, „Rimi Basic“ ir džiovintų uogų, riešutų mišinys „Awake“.<br>Rimi.lt nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Nov 21, 2019, 4:05 PM, atnaujinta Nov 21, 2019, 5:04 PM

Iš prekybos atšaukiami gamintojo „Alis Co SIA“ besėklės razinos „Awake“, „Rimi Basic“ ir džiovintų uogų, riešutų mišinys „Awake“.

„Rimi“ ragina pirkėjus, įsigijusius žemiau išvardintas prekes, galimai nesaugius produktus grąžinti į artimiausią „Rimi“ prekybos centrą. Pateikus pirkimo čekį, pinigai už pirkinį pirkėjams bus grąžinti.

Pasak „Rimi“ viešųjų ryšių vadovės Renatos Keršienės, šie produktai atšaukiami dėl viršyto ochratoksino A kiekio.

„Pirmadienį gavome informaciją iš tiekėjo apie galimai nesaugius produktus, konkrečiai – kelių partijų „Rimi“ privačios etiketės fasuotas besėkles razinas bei džiovintų uogų ir riešutų mišinį.

Tiekėjo pateiktoje informacijoje buvo nurodyta, jog šiuose produktuose nustatytas viršytas ochratoksino A kiekis. Iš karto pradėjome šių prekių atšaukimą iš visų tinklo parduotuvių ir dar tą pačia dieną jos buvo pašalintos iš prekybos.

Taip pat tą pačią dieną informacija buvo paskelbta parduotuvėse ir „Rimi“ interneto svetainėje, raginant pirkėjus grąžinti galimai nesaugius, t.y. su konkrečiais partijų numeriais ir galiojimo terminais, produktus“, – naujienų portalui lrytas.lt komentavo R.Keršienė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.