Lietuviškas startuolis „Tesonet“ kuriasi „Green Hall“ verslo slėnyje

Kibernetinio saugumo sprendimus kurianti bendrovė „Tesonet“ savo naująjį biurą Vilniuje pasirinko „Green Hall 1“ verslo centre. Sparčiai besiplečianti IT įmonė nuomosis 1550 kv. metrų ploto patalpas. Jose bus įrengta apie 150 darbo vietų.

 Organizatorių nuotr.
 Organizatorių nuotr.
Pasak M.Okmans, „Tesonet“ komandai svarbūs du dalykai – patogus susisiekimas ir gera darbinė erdvė.<br> Organizatorių nuotr.
Pasak M.Okmans, „Tesonet“ komandai svarbūs du dalykai – patogus susisiekimas ir gera darbinė erdvė.<br> Organizatorių nuotr.
Anot G.Mtulionio, vienas iš būdų prisivilioti bei motyvuoti talentingus darbuotojus yra inovatyvūs biurai.<br> Organizatorių nuotr.
Anot G.Mtulionio, vienas iš būdų prisivilioti bei motyvuoti talentingus darbuotojus yra inovatyvūs biurai.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

2020-01-16 11:37

„Rinkdamiesi naują biurą visada galvojame apie tai, kas svarbiausia mūsų darbuotojams. O „Tesonet“ komandai svarbūs du dalykai – patogus susisiekimas ir darbinė erdvė, kuri ne tik atspindėtų, bet ir stiprintų komandos identitetą.

„Green Hall“ puikiai atitiko šiuos du mūsų pasirinktus kriterijus. Centrinė vieta mieste leidžia darbuotojams lengvai ir greitai pasiekti kolegas kituose biuruose, o paties verslo slėnio modernus požiūris į įsikuriančiuosius suteikia laisvę įsirengti išskirtinę darbo aplinką“, – sako „Tesonet“ personalo vadovė Monika Okmanė.

Kadangi dauguma įmonėje dirbančių darbuotojų yra IT specialistai, atliekantys sudėtingus techninius darbus, bus siekiama sukurti ne tik funkcionalias darbo vietas, bet ir atskiras poilsio erdves.

„Norime, kad komandos galėtų patogiai ir efektyviai dirbti kartu, o prireikus – rasti ir ramų kampelį. Todėl planuose yra ir tokie dalykai kaip atskira skaitykla ir poilsio-tylos kambarys“, – pasakoja Monika Okmanė.

Vienas didžiausių lietuviškų startuolių „Tesonet“, ekspertų vardinamas kaip potencialus kandidatas tapti dar vienu Lietuvos „vienaragiu“, kuris būtų vertinamas milijardu eurų.

„Pastebime, kad pastaruoju metu vis daugiau lietuviškų IT kompanijų įsitvirtina tarptautinėje rinkoje ir sparčiai plečiasi. Tai rodo ir sėkminga „Tesonet“ istorija.

Vienas iš būdų prisivilioti bei motyvuoti talentingus darbuotojus yra inovatyvūs biurai, kuriuose sudaromos geriausios sąlygos darbo vietoje ir įrengtos poilsio zonos“, – sako SBA nekilnojamojo turto inovacijų bendrovės „Urban Inventors“ komercijos padalinio vadovas Giedrius Muliuolis.

Anot jo, „Green Hall“ verslo slėnyje įsikūrusių Lietuvos įmonių pavyzdžiai rodo, kad siekdamos geros darbuotojų savijautos jos kelia tokius pat aukštus reikalavimus biurams kaip ir tarptautinės kompanijos.

„Tesonet“ verslo centre „Green Hall 1“ įsikurs dviejuose aukštuose. G.Muliuolio teigimu, į naujas patalpas bendrovė turėtų įsikelti jau sausio pabaigoje.

Praėjusių metų pabaigoje iš Lietuvos pasitraukus „Barclays“, šiame 9 100 kv. metrų pastate likęs laisvas plotas sparčiai pildosi nuomininkais.

Šiuo metu išnuomota arba rezervuota 80 proc. patalpų, likusiu plotu aktyviai domisi potencialūs nuomininkai. Daugiau nei pusėje baigto statyti „Green Hall 3“ įsikurs tarptautinė kapitalo rinkų bendrovė „Moody’s“, dėl likusio pastato ploto vyksta derybos su potencialiais nuomininkais. Verslo centras „Green Hall 2“ išnuomotas visas.

2008–aisiais įkurtas startuolis „Tesonet“ kuria kibernetinio saugumo produktus, skirtus užtikrinti saugesnį interneto naudojimą vartotojams. Ji investuoja ir į kitas IT įmones.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: Lietuvos narystės NATO metinės – ar iššūkių daugiau?