Latvijos paštas stabdo siuntų išsiuntimą į Kiniją

Latvijos valstybės įmonė „Latvijas pasts“ (Latvijos paštas) pranešė laikinai stabdanti siuntų išsiuntimą į Kiniją, sutrikus oro susisiekimui dėl koronoviruso protrūkio šioje valstybėje.

P.Mantauto nuotr.
P.Mantauto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Svajūnas Laukineitis, BNS

Feb 3, 2020, 4:38 PM

Latvijos pašto pranešime pažymima, jog visos jau priimtos siuntos pristatymui į Kiniją bus saugomos įmonės sandėliuose, ir jos ten bus iki tol, kol bus priimti kiti sprendimai, atsinaujins oro susisiekimas su Kinija.

Skrydžius į Kiniją jau nutraukė tokios tarptautinio oro susisiekimo milžinės kaip „British Airways“, „Air France“, KLM, „Lufthansa“, SAS, „Finnair“, „Turkish Airlines“, „United Airlines“, „American Airlines“, „Delta“, „Air Canada“, „Qantas“.

Latvijos pašto atstovė Gundega Varpa, kalbėdama apie siuntų iš Kinijos į Latviją pristatymą, pabrėžė, jog jos keliauja įvairiais būdais, ne tik per „Latvijas pasts“.

Ji pridūrė, kad tranzitinių siuntų iš Kinijos pristatymo pokyčių šiuo metu nėra, nes jos pristatomos krovininiais lėktuvais, kurių skrydžiams apribojimai neįvesti.

Užsikrėtusiųjų naujuoju koronovirusu Kinijoje pirmadienį pasiekė 17,2 tūkst. žmonių, ši liga jau nusinešė daugiau kaip 360 gyvybių.

Pasaulio sveikatos organizacija šios ligos protrūkį pripažino tarptautinio masto ekstremalia visuomenės sveikatai padėtimi.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.