Lietuvių valdomoje pervežimo įmonėje „Vlantana Norge“ atliktos kratos, areštuotos sąskaitos ir vilkikai

Norvegijos policija, aiškindamasi situaciją į darbuotojų išnaudojimo skandalą Norvegijoje įsipainiojusioje lietuvių valdomoje pervežimų įmonėje „Vlantana Norge“, joje atliko kratas, areštavo įmonės sąskaitas ir konfiskavo septynis įmonei priklausančius sunkvežimius, remdamasi norvegų žiniasklaida, praneša portalas 15min.lt.

„Vlantana Norge“ per akcininkus yra susijusi su viena didžiausių Lietuvos pervežimo įmonių „Vlantana“.<br>Bendrovės nuotr.
„Vlantana Norge“ per akcininkus yra susijusi su viena didžiausių Lietuvos pervežimo įmonių „Vlantana“.<br>Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 21, 2020, 8:06 AM, atnaujinta Feb 21, 2020, 8:07 AM

Šiuo metu policija vertina per kratas „Vlantana Norge“ surinktus dokumentus, tačiau nurodoma, kad yra pagrindo įtarti, jog įmonė galėjo klastoti dokumentus.

„Vlantana Norge“ licenciją gabenti krovinius Norvegijoje šalies Kelių administracija sustabdė šios savaitės pradžioje. Tai pirmas atvejis, kai Norvegijos kelių administracija atšaukia transporto bendrovei licencijas dėl galimo darbuotojų išnaudojimo.

„Vlantana Norge“ per akcininkus yra susijusi su viena didžiausių Lietuvos pervežimo įmonių „Vlantana“. Oficialiais duomenimis, „Vlantana Norge“ dirba 161 darbuotojas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.