„Rimi Lietuva“ ankstina elektroninės parduotuvės atidarymą

Atsižvelgdama į šalyje paskelbtą ekstremalią padėtį ir reaguodama į Vilniaus miesto valdžios sprendimus, „Rimi Lietuva“ anksčiau nei planavo pradeda elektroninę prekybą.

Elektroninėje parduotuvėje „Rimi.lt“ galima apsipirkti nuo kovo 13-osios.<br>M.Patašiaus nuotr.
Elektroninėje parduotuvėje „Rimi.lt“ galima apsipirkti nuo kovo 13-osios.<br>M.Patašiaus nuotr.
Elektroninėje parduotuvėje „Rimi.lt“ galima apsipirkti nuo kovo 13-osios.<br>„Rimi“ nuotr.
Elektroninėje parduotuvėje „Rimi.lt“ galima apsipirkti nuo kovo 13-osios.<br>„Rimi“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Mar 13, 2020, 3:50 PM, atnaujinta Mar 13, 2020, 3:53 PM

Elektroninėje parduotuvėje „Rimi.lt“ galima apsipirkti nuo kovo 13-osios.

Įsigytas prekes kurjeriai nemokamai pristatys į namus arba jas vilniečiai galės atsiimti tam skirtose vietose, įrengtose „Rimi“ parduotuvėse. Abiem atvejais, kaip ir rekomenduoja Vilniaus miesto Ekstremaliųjų situacijų komisija, pirkėjai neturės tiesioginio kontakto su kurjeriu ar prekybos centro darbuotoju.

„Pradėti elektroninę prekybą planavome balandžio mėnesį, tačiau, suprasdami dabartinės situacijos rimtumą ir matydami ženkliai išaugusį susidomėjimą mūsų siūlomu naujausiu būdu apsipirkti, priėmėme sprendimą nelaukti ir jau šiandien atverti elektroninę parduotuvę visiems Vilniaus miesto gyventojams“, –sakė „Rimi Lietuva“ E-komercijos formato direktorius Vaidas Lukoševičius.

Reaguojant į dabartinę situaciją ir pradedant veiklą anksčiau nei planuota, elektroninėje parduotuvėje įdiegtos papildomos funkcijos, kurios leis pirkėjams gauti ir atsiimti prekes be tiesioginio kontakto su „Rimi“ darbuotojais. Apie tokį poreikį, atlikdamas užsakymą, pirkėjas turės pažymėti komentaruose. Be to, dabar ir ateityje pristatant prekes „Rimi“ kurjeris neprašys pirkėjų pasirašyti, o atsiskaitymas už prekes bus atliekamas tik elektroniniu būdu, tvirtinant užsakymą www.rimi.lt.

Be tiesioginio kontakto su „Rimi“ darbuotojais elektroninės parduotuvės pirkėjai užsakytas prekes galės atsiimti ir specialiai tam įrengtose vietose „Rimi“ prekybos centruose, esančiuose sostinės pramogų ir laisvalaikio centre „Panorama“ bei Kedrų gatvėje. Atvykus atsiimti užsakytų prekių, pažymėtoje el. parduotuvės prekių atsiėmimo vietoje įrengtame terminale pirkėjui reikės suvesti el. paštu atsiųstą PIN kodą ir užsakymą pristatys „Rimi“ darbuotojas, kuris prekes padės atsiėmimui skirtoje vietoje.

Atsiskaityti už „Rimi.lt“ elektroninėje parduotuvėje išsirinktas prekes pirkėjai šiuo metu gali kreditine arba debetine kortele, taip pat per automatiškai sukuriamus interneto bankų mokėjimų pavedimus. Minimali galima užsakymo suma – 20 eurų.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl iškrėsta Darbo partijos būstinė?
Gyvai
Gyvai: komentarai apie Vilniuje kilusį gaisrą ir situacijos suvaldymą