Ekonomikos skatinimą ir viruso pasekmių mažinimą koordinuojanti grupė pradėjo darbą

Ekonomikos skatinimą ir koronaviruso pasekmių mažinimo planą koordinuojanti grupė antradienį pradėjo darbą.

Ekonomikos skatinimą ir koronaviruso pasekmių mažinimo planą koordinuojanti grupė antradienį pradėjo darbą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Ekonomikos skatinimą ir koronaviruso pasekmių mažinimo planą koordinuojanti grupė antradienį pradėjo darbą.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 17, 2020, 5:50 PM

Pirmajame posėdyje sutarta veikti operatyviai, siekiant išsaugoti darbo vietas bei darbuotojų pajamas ir sumažinti sukeltas neigiamas pasekmes verslo sektoriui, pranešė Vyriausybės kanceliarija.

„Vyriausybė operatyviai pateikė planą, tačiau sklandus jo įgyvendinimas ir pritaikymas prie realios situacijos skirtingose įmonėse bei sektoriuose įmanomas tik per tiesioginį dialogą su verslo bendruomene.

Esame pasirengę įsiklausyti ir pasiūlytas priemones koreguoti ar teikti naujas, jeigu tai padės efektyviau išsaugoti darbo vietas ir sušvelninti neigiamas pasekmes verslui“, – pranešime sakė darbo grupės vadovas Lukas Savickas.

Posėdyje dalyvavo ministerijų atstovai, Vyriausybės kanceliarijos specialistai, Lietuvos verslo įmones bei darbdavius vienijančių organizacijų atstovai, pramonės ir prekybos sektoriams atstovaujančių organizacijų vadovai.

Pagrindinė darbo grupės užduotis – koordinuoti ekonomikos skatinimo ir koronaviruso sukeltų pasekmių mažinimo plano įgyvendinimą ir siūlyti naujų priemonių įtraukimą, taip pat koordinuoti bendradarbiavimą su Lietuvoje veikiančiu verslu dėl papildomų būtiniausių prekių bei paslaugų teikimo karantino metu.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.