Laikinai stabdomas traukinių maršrutas į Vilniaus oro uostą

„Lietuvos geležinkelių“ grupei priklausanti keleivių vežimo bendrovė „LG Keleiviams“ nuo kovo 21 d., šeštadienio, laikinai stabdo traukinių maršrutą „Vilnius-Oro uostas-Vilnius“.

Traukiniai iš geležinkelio stoties Vilniuje į oro uostą kol kas nekursuos.<br> Organizatorių nuotr.
Traukiniai iš geležinkelio stoties Vilniuje į oro uostą kol kas nekursuos.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2020-03-20 11:46

Tai – šiuo metu vienintelis pokytis vietiniuose maršrutuose. Traukiniai iš Vilniaus į Jašiūnus ir atgal atšaukiami nėra.

„Šiuo sudėtingu laikotarpiu priėmėme sprendimą laikinai stabdyti traukinių keliones iš sostinės į Vilniaus oro uostą ir atgal. Skrydžių skaičius į Vilnių žymiai sumažėjęs, be to, grįžusiems rekomenduojama namus pasiekti nuosavu transportu ar padedant artimiesiems.

Tikime, kad dėl šio pokyčio saugiau jausis ir mūsų darbuotojai, kurie kiekvieną dieną rūpinasi, kad keleiviai, net ir esant neeilinėms sąlygoms, pasiektų savo kelionės tikslą“, – teigia „LG keleiviams“ generalinis direktorius Linas Baužys.

Šiuo metu nėra konkrečios datos, kada traukinių maršrutas „Vilnius-Oro uostas-Vilnius“ bus grąžintas. Tai priklausys nuo situacijos šalyje, kelionių į užsienį ir iš jo ribojimų.

Informacija apie maršrutų pokyčius ir bilietų grąžinimo tvarka keleiviams pateikiama internetinėje svetainėje – https://traukiniobilietas.lt/

Keleivių konsultavimas ir informavimas taip pat užtikrinamas šiais nuotoliniais būdais: informacijos centro telefonu +370 700 55 111, el. paštu informacija@litrail.lt arba asmenine žinute „Lietuvos geležinkelių“ feisbuko paskyroje kasdien 7:00–22:00 val.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.