Karantinas nestabdo „Baby City/Toy City“ prekybos internete: jokio fizinio kontakto

Lietuvoje įvedus karantiną, daugelis būtinas prekes įsigyja elektroninėse parduotuvėse. Ne išimtis ir prekių vaikams prekybos tinklas „Baby City/Toy City“. Visoje šalyje uždarius fizines parduotuves, klientai gali saugiai apsipirkti internetu adresais www.babycity.lt ir www.toycity.lt.

Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Mar 21, 2020, 8:39 AM, atnaujinta Mar 21, 2020, 6:00 PM

Neturint jokio fizinio kontakto su parduotuvių darbuotojais, iš plataus asortimento galima išsirinkti prekių vaikams, kūdikiams ir mamoms, įsigyti populiariausių ir dar neatrastų prekės ženklų žaislų, drabužių. Internetinė prekyba vyksta visu pajėgumu, darbai nestoja, kad mėgstamos prekės klientus pasiektų patogiai, greitai ir svarbiausia – saugiai.

Vaizdo konsultacijos ir klientų poreikių patenkinimas

Minėtų elektroninių parduotuvių konsultantai klientus konsultuoja telefonu, SMS žinutėmis, elektroniniu paštu, socialiniuose tinkluose. Kiekvienas gali pasirinkti, kuriuo būdu jam būtų patogiausia susisiekti su elektroninių parduotuvių atstovais. Jei reikia, komanda gali padėti išsirinkti reikiamas prekes ir bendraudami vaizdo skambučiu. Tiesa, tokia konsultacija turi būti suderinama iš anksto.

„Klientų klausimai karantino metu beveik nepasikeitė. Žmonės teiraujasi apie prekes, konsultuojasi apie užsakymus. Didžiausias nerimas – ar bus vykdomi pristatymai, ar juos pasieks reikalingos prekės.

Elektroninės prekybos pagalba galime patenkinti klientų poreikius, visi užsakymai bus pristatyti. Atsižvelgiant į šiuo metu Lietuvoje esančią situaciją, dovanų kuponų galiojimas bus pratęstas. Juos galėsite išleisti pasibaigus karantinui“, – sako klientų aptarnavimo ir mažmenos operacijų vadovas Aivaras Jackevičius.

Jokio kontakto su darbuotojais ir naujas sprendimas – „Click & Collect“

Apsipirkti „BabyCity.lt“ ir „ToyCity.lt“ labai paprasta. Reikia užsisakyti norimas prekes internetu. Prekės klientams pristatomos per kurjerį į namus arba į visoje Lietuvoje esančius paštomatus. Užsakymą taip pat galima atsiimti „Baby City/Toy City“ parduotuvėse įrengtuose atsiėmimo punktuose: Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose.

Besirūpindami savo klientų saugumu, „BabyCity.lt“ ir „ToyCity.lt“ pasitelkė į pagalbą „Smartpost“ terminalus. Vilniuje, „Ogmios mieste“ esančioje „Baby City/Toy City“ parduotuvėje, įdiegtas „Click & Collect“ sprendimas, leidžiantis išduoti prekes be konsultanto įsitraukimo. Dėl šio novatoriško sprendimo klientai gali atsiimti internetu užsisakytas siuntas visiškai išvengiant tiesioginio kontakto su parduotuvės personalu.

Visas procesas atrodo taip – prekybininkas internetu gauna užsakymą iš kliento, užsakymas yra paimamas iš prekybos vietos ir įdedamas į „Smartpost“ terminalą. Terminalas yra įrengtas atskiroje, nuolat vėdinamoje patalpoje. Klientas gauna žinutę, kad prekė ar prekės paruoštos ir galima atvažiuoti jų pasiimti. Taip užsakymas pateikiamas per itin greitą laiką ir yra užtikrinamas maksimalus saugumas.

 

„Šiuo metu svarbiausia yra saugumas, todėl užtikriname prekių pristatymą su kaip įmanoma minimaliu kontaktu. Už prekes atsiskaityti galima tik išankstiniu apmokėjimu. Pakuojant siuntas naudojame dezinfekcines priemones, nuolat stebima tiesioginį kontaktą su siuntiniais turinčių darbuotojų sveikata“, – pasakoja A. Jackevičius.

Būsimas mamas ragina apsipirkti iš anksto

Elektroninės parduotuvės „BabyCity.lt“ atstovas pastebi, kad įvedus šalyje karantiną septynis kartus išaugo sauskelnių pardavimai. Augo ir kitų su kūdikių priežiūra susijusių prekių poreikis: vežimėlių, automobilinių kėdučių, gultukų. Reaguodami į didėjantį minėtų prekių poreikį, perkantiems internetu įmonė stengiasi pasiūlyti platų asortimentą, itin patrauklias kainas ir įvairias akcijas.

Galima tik įsivaizduoti, kokį stresą šiuo metu išgyvena būsimos mamos, kai dėl koronaviruso sutuoktiniai nėra įleidžiami į gimdymo palatą. Norint išvengti dar didesnio streso, „Baby City/Toy City“ siūlo būtinomis prekėmis pasirūpinti iki gimstant kūdikiui. Sveikatos apsaugos specialistai pataria kaip įmanoma labiau vengti kontakto su kitais žmonėmis, todėl galimybė apsipirkti internetu yra pati saugiausia.

Tikslios gimdymo dienos nesuplanuosi, todėl būsimi tėvai iš anksto turėtų įsigyti vežimėlį, automobilinę kėdutę/nešynę 0+, lopšį-lovytę, naują čiužinį, patalynę, lovytės apsaugas.

Į gimdymo namus patariama pasiimti šiuos daiktus: maitinimo liemenėlę, liemenėlės įklotų, spenelių priežiūros kremą, vienkartines kelnaites, įklotų po gimdymo, apatinių kelnaičių, tinkamus maitinti naktinius marškinius, chalatą, patogių drabužių komplektą, šlepetes, rankšluostį, higienos priemonių. „BabyCity.lt“ parduotuvėje galima rasti didžiulį pasirinkimą būtinų prekių, todėl, kilus klausimams, geriausiai patars konsultantai.

Auginant vaikus įvairiausių prekių reikia čia ir dabar. Internetinėse parduotuvėse www.babycity.lt ir www.toycity.lt rasite dar didesnį asortimentą ir nerizikuodami sveikata galėsite įsigyti savo pamėgtas prekes ar atrasti naujas, o šaunūs konsultantai jūsų pasirinktu būdu jus pakonsultuos ir padės apsispręsti. Saugokite save ir aplinkinius!

Prekes atsiimkite „Baby City/Toy City“ atsiėmimo punktuose:

Verkių g. 29, Vilnius,

Pramonės pr. 29, Kaunas,

Šilutės pl. 29, Klaipėda,

Krymo g. 28, Šiauliai.

Pristatymas į namus „Venipak“ kurjeriu arba atsiėmimas „Omniva“ paštomate.

Perkant už 30 EUR ir daugiau – nemokamas pristatymas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.