Verkiant reikia medicininių kaukių – siūlo darbą siuvėjoms

Siuvimo įmonė, reaguodama į COVID-19 plitimą Lietuvoje, perorientavo savo darbą – siuva vienkartines bei daugkartines kaukes. Tačiau jai reikia pagalbos, todėl kviečia padirbėti siuvėjas. 

Siuvimo įmonė siūlo trumpalaikį darbą siuvėjoms tiek pačioje siuvykloje, tiek dirbančioms namuose.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Siuvimo įmonė siūlo trumpalaikį darbą siuvėjoms tiek pačioje siuvykloje, tiek dirbančioms namuose.<br> R.Danisevičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 23, 2020, 7:39 PM

Darbo rūbų siuvimo įmonė „Oyster & Co“, veikianti Vilniuje, siekdama prisidėti prie kovos su koronaviruso plitimu Lietuvoje, persiorientavo į vienkartinių bei daugkartinių kaukių ir vienkartinių kombinezonų siuvimą.

„Turime daugybę užsakymų iš Vokietijos ir Amerikos.

Bet mano įmonė yra Lietuvoje ir joje dirba šios šalies žmonės. Todėl šiandieninėje situacijoje, kai visuomenė turi susikaupti ir solidarizuotis kovoje su COVID-19 virusu ir jo plitimu, labai norėtųsi, kad įmonės pagaminta produkcija liktų Lietuvoje, o ne iškeliautų į užsienį“, – sakė Hamburge gyvenantis 80-erių įmonės savininkas Klausas J. Terfortas.

„Oyster & Co“ jau 20 metų veikia Lietuvoje, įmonės siuvami aukštos kokybės darbo drabužiai yra žinomi net Japonijoje.

Pasak direktoriaus pavaduotojos Signės Straubergaitės, įmonė šiuo metu laukia papildomos žaliavinių audinių kaukėms siuntos ir jau galvoja išplėsti darbo laiką iki dviejų pamainų.

Taip pat ji siūlo trumpalaikį darbą siuvėjoms tiek pačioje siuvykloje, tiek dirbančioms namuose. Laikinai gali priimti siuvėjas dirbti nuotoliniu būdu, t.y. namuose.

Šiuo metu per dieną galime pasiūti 2000-3000 vnt. kaukių bei 200 vnt. vienkartinių kombinezonų per dieną.

Įmonės gaminamos kaukės skirtos apsaugai viešame transporte, žmonių susibūrimo vietose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.