I. Genytė-Pikčienė paliko Lietuvos laisvosios rinkos institutą

Indrė Genytė-Pikčienė pranešė palikusi Lietuvos laisvosios rinkos institutą (LLRI).

Indrė Genytė-Pikčienė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Indrė Genytė-Pikčienė.<br>Asmeninio archyvo nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 20, 2020, 3:56 PM

„Penktadienis buvo paskutinė mano darbo diena LLRI. Mano sprendimas pokyčiams brendo jau kurį laiką ir atėjo metas padėkoti kolegoms už įdomią atkarpą, vertingas diskusijas ir proto mankštas. Linkiu LLRI ir kiekvienam kolegai sėkmės, įkvėpimo ir naujų laimėjimų“, – feisbuke pranešė I.Genytė-Pikčienė.

„Aš ir toliau tęsiu analitines konsultacijas, projektinę veiklą, laikysiu pirštą ant makroekonominio ir finansų rinkų pulso, karantino laikotarpiu išnaudosiu galimybę skirti laiko tobulėjimui ir profesiniam augimui, taip pat mielai jungsiuosi prie vertingų kūrybinį ir strateginį potencialą aktyvuojančių iniciatyvų, kurių, panašu, netrūksta“, – pridūrė ji.

Institute I. Genytė-Pikčienė vyriausiąja eksperte dirbo nuo praeitų metų rugsėjo.

Anksčiau ji 12 metų dirbo DNB (vėliau – „Luminor“) banke, kur kurį laiką vadovavo makroekonomistų Baltijos šalims komandai, dalyvavo viešojoje diskusijoje ekonomikos, politikos ir socialinėmis temomis. Ji taip pat yra dirbusi tuometiniame Vilniaus banke, nekilnojamojo turto patarėjų „Resolution Advisers“ komandoje, buvo Lietuvos banko vyresnioji ekonomistė.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.