„airBaltic“ pradėjo naujus skrydžius iš Vilniaus į Dubrovniką

Latvijos oro linijų bendrovė „airBaltic“ liepos 6-ąją įvykdė pirmąjį skrydį iš Vilniaus į Dubrovniką, kurortinį miestą Kroatijos pietuose. Ši tiesioginė kryptis tapo devintąja, kurią „airBaltic“ siūlo keleiviams iš Lietuvos.

„airBaltic“ iš Vilniaus keleivius jau skraidina devyniomis kryptimis.<br>T.Bauro nuotr.
„airBaltic“ iš Vilniaus keleivius jau skraidina devyniomis kryptimis.<br>T.Bauro nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Jul 6, 2020, 2:09 PM

„Mes stipriname įsipareigojimą savo keleiviams iš Lietuvos, siūlydami jiems vis daugiau tiesioginių krypčių. Mūsų tikslas – ir toliau užtikrinti geriausią susisiekimą su kiekviena Baltijos šalių sostine“, – sakė Martinas Gaussas, „airBaltic“ generalinis direktorius.

Bendrovė glaudžiai bendradarbiauja su valdžios institucijomis, kad stebėtų situaciją ir, esant reikalui, galėtų pakoreguoti skrydžių tvarkaraštį.

Keleiviams primygtinai siūloma prieš keliaujant pasitikrinti kelionių reglamentus ir oro uostų apribojimus oficialiose interneto svetainėse ar vietinėse ambasadose.

Reglamentai greitai keičiasi ir skiriasi kiekvienoje šalyje, todėl norint, kad kelionės vyktų sklandžiai, kviečiama visada įsitikinti, kad turima informacija – naujausia.

Šiuo metu „airBaltic“ kasdien vykdo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Amsterdamą, Berlyną, Dubliną, Dubrovniką, Londoną, Oslą, Paryžių, Rygą ir Taliną. Pilną skrydžių tvarkaraštį ir bilietus galite rasti „airBaltic“ svetainėje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.