Susituokti jau galima ir Vilniaus oro uoste: skelbia sąlygas

Nuo šiol susituokti galima ir oro uoste – Vilniaus oro uostas atvėrė 520 kv. m. konferencijų centrą. Įstaigos atstovai čia siūlo rengti asmenines šventes, konferencijas, mokymus, fotosesijas, filmavimus ir kitus renginius su vaizdu į šiaurinį oro uosto peroną.

Vilniaus oro uosto nuotr.
Vilniaus oro uosto nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 10, 2020, 4:18 PM, atnaujinta Sep 10, 2020, 4:52 PM

„Štai kaip atrodo tikra aviacijos romantika! Pirmosios vestuvės Vilniaus oro uosto Konferencijų centre su vaizdu už milijoną įvyko. Džiaugiamės galėję savo svečiams padovanoti unikalią patirtį ir tobulus vaizdus nuotraukoms bei nekantriai laukiame naujų švenčių šiame Konferencijų centre!“, – teigiama įstaigos „Facebook“ įraše.

Kaip teigiama pranešime, renginių metu pro Konferencijų centro langus galima stebėti kylančius ir besileidžiančius lėktuvus, iš arti pamatyti visas oro uoste vykstančias operacijas.

„Planuodami apšvietimą, galvojome apie tai, kad jis puikiai tiktų tiek formaliam renginiui – konferencijai, pristatymui, pranešimui, tiek vakarinei renginio daliai – vakarienei, furšetui, banketui, kokteilių vakarui, šokių konkursui ar albumo pristatymui.

Konferencijų centro apšvietimą yra paprasta valdyti naudojantis planšetiniu kompiuteriu, kuriame įdiegtos programos patogiam valdymui. Iš viso konferencijų salėje sumontuoti net 62 specialaus apšvietimo technikos vienetai“, – teigiama pranešime.

Lietuvos oro uostų atstovas žiniasklaidai Tadas Vasiliauskas lrytas.lt teigė, kad vestuvių renginio kaina naujoje konferencijų salėje priklauso nuo techninio renginio išpildymo ir prasideda nuo 500 eurų.

„Į kainą įskaičiuota visa techninė aparatūra, įgarsinimas, apšvietimas ir milijono vertas vaizdas“, – sakė T.Vasiliauskas.

Pagal poreikius salė gali talpinti 300, 200 ar 170 žmonių.

EP Rinkimai

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.