„airBaltic“ suskaičiavo, kiek keleivių Lietuvoje skraidino vasarą

Latvijos oro linijų kompanija „airBaltic“ šių metų rugpjūčio mėnesį į Lietuvą ir iš jos perskraidino daugiau nei 32 000 keleivių arba 22 proc. daugiau nei liepą. Iš visų trijų Baltijos šalių sostinių į Europą kompaniją iš viso perskraidino 137 830 keleivių arba 9 proc. mažiau nei šių metų liepą.

Apibendrino rugpjūčio ir liepos skrydžių rezultatus.<br> Organizatorių nuotr.
Apibendrino rugpjūčio ir liepos skrydžių rezultatus.<br> Organizatorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Sep 18, 2020, 9:36 AM

„Galime savo keleiviams geriausią susisiekimą su Baltijos šalimis net šiais neapibrėžtumo ir kelionių apribojimų laikais.

Nors dėl plačiai paplitusių saviizoliacijos reikalavimų skraidinome mažiau keleivių, Lietuvoje matėme tolesnį augimą. Esame tikri, kad paklausa dar išaugs, kai bus pakeistos saviizoliacijos taisyklės“, – sako Martinas Gaussas, „airBaltic“ generalinis direktorius.

Per šių metų rugpjūčio mėnesį „airBaltic“ atliko 1997 skrydžius, o 15 minučių skrydžio tikslumo rodiklis pasiekė 97,9 procento. Tai reiškia, kad 97 skrydžiai iš 100 buvo įvykdyti laiku, nevėluojant arba vėluojant ne ilgiau nei 15 minučių.

Šiuo metu „airBaltic“ vykdo tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Amsterdamą, Berlyną, Dubliną, Dubrovniką, Kijevą, Londoną, Miuncheną, Oslą, Paryžių, Taliną ir siūlo patogias jungtis per Rygą. Išsamų „airBaltic“ skrydžių tvarkaraštį galite rasti bendrovės tinklalapyje www.airbaltic.com.

Bendrovė glaudžiai bendradarbiauja su valdžios institucijomis, kad stebėtų situaciją ir, esant reikalui, galėtų pakoreguoti skrydžių tvarkaraštį. Keleiviams primygtinai siūloma prieš keliaujant pasitikrinti kelionių reglamentus ir oro uostų apribojimus oficialiose interneto svetainėse ar vietinėse ambasadose.

Reglamentai greitai keičiasi ir skiriasi kiekvienoje šalyje, todėl norint, kad kelionės vyktų sklandžiai, kviečiama visada įsitikinti, kad turima informacija – naujausia.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.