Naujuoju „Akropolis Group“ vadovu paskirtas M. Dargužis

Baltijos šalyse pirmaujančios prekybos ir pramogų centrų vystymo ir valdymo bendrovės „Akropolis Group“ direktoriumi paskiriamas Manfredas Dargužis, iki šiol ėjęs „Vilniaus prekybos“ verslo plėtros vadovo pareigas. M.Dargužis taip pat paskirtas į „Akropolis Group“ valdybą.

„Akropolis Group“ valdo prekybos centrus „Akropolis“ Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose ir „Akropole“ Rygoje, Latvijoje.<br>R.Vitkaus nuotr.
„Akropolis Group“ valdo prekybos centrus „Akropolis“ Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose ir „Akropole“ Rygoje, Latvijoje.<br>R.Vitkaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Oct 22, 2020, 12:21 PM

Iki šio paskyrimo M.Dargužis dirbo „Akropolis Group“ akcininkės „Vilniaus prekybos“ verslo plėtros vadovu. Prieš prisijungdamas prie „Vilniaus prekybos“, M.Dargužis vadovavo fondų valdymo įmonei „Victory Funds“, taip pat dirbo fondų valdytoju investicijų valdymo bendrovėje „Lords LB Asset Management“ bei finansų konsultantu „Danske Bank“.

M.Dargužis yra baigęs bankininkystės ir tarptautinių finansų bakalauro studijas „London City“ universiteto „CASS“ verslo mokykloje.

„Akropolis Group“ vadovavęs Vitalijus Bedugnis nuo šiol eis teisės vadovo pareigas „Vilniaus prekyboje“.

„Akropolis Group“ UAB yra kontroliuojančioji bendrovė, valdanti nekilnojamojo turto projektų vystymo ir nuomos paslaugų įmones Lietuvoje ir Latvijoje. Įmonė valdo prekybos centrus „Akropolis“ Vilniuje, Klaipėdoje, Šiauliuose ir „Akropole“ Rygoje, Latvijoje.

„Akropolis Group“ UAB priklauso „Vilniaus prekybos“ įmonių grupei – vienai didžiausių prekybos bendrovių Baltijos šalyse ir Centrinės bei Rytų Europos regione.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.