Lietuviškasis vienaragis „Vinted“ planuoja augti dukart – Lietuvoje ieškos 400 darbuotojų

Didžiausia Europoje internetinė naudotų mados prekių prekybos platforma „Vinted“ šiemet savo komandą išaugino du kartus iki beveik 600 darbuotojų. Kitąmet bendrovė ir toliau planuoja sparčią plėtrą ir augimą, todėl sieks įdarbinti dar apie 600 profesionalų, iš kurių 400 bus ieškoma Lietuvoje.

Gruodžio mėnesį bendrovė įžengė į Italijos rinką.<br>„Vinted“ nuotr.
Gruodžio mėnesį bendrovė įžengė į Italijos rinką.<br>„Vinted“ nuotr.
 Gruodžio mėnesį bendrovė įžengė į Italijos rinką.<br> „Vinted“ nuotr.
 Gruodžio mėnesį bendrovė įžengė į Italijos rinką.<br> „Vinted“ nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 22, 2020, 3:17 PM, atnaujinta Dec 22, 2020, 4:44 PM

„Šiemet itin sparčiai augome – išsiplėtėme Italijoje ir Nyderlanduose, fiksavome teigiamus rodiklius kitose mūsų rinkose, o per metus mūsų bendruomenė išaugo 10 mln. narių ir šiandien siekia 34 milijonus. Tokia sparti plėtra be milžiniškų komandos pastangų – neįmanoma. Per šiuos metus darbuotojų prasme išaugome dvigubai, kitąmet planuojame išlaikyti tokį patį tempą ir metų pabaigoje siekiame turėti apie 1,2 tūkst. profesionalų“, – sako Ieva Kuniejūtė, „Vinted“ darbuotojų atrankos komandos vadovė.

Plečiantis didžiausias prioritetas bus skiriamas programavimo ir technologijų, produkto, dizaino ir analitikos sričių ekspertams: „Taip pat ieškosime ir apie 100 klientų aptarnavimo specialistų. Tiesa, po šiemet padarytų strateginių pokyčių, visą tiesioginį bendravimą su klientais atlieka mūsų partneriai, o įmonės klientų aptarnavimo specialistai analizuoja duomenis, peržiūri ir kuria aptarnavimo procesus, valdo partnerių komandas ir gali priimti strateginius sprendimus.“

Šiuo metu naudotų mados prekių prekybos platforma 13 skirtingų rinkoje vienija 34 mln. bendruomenės narių. Gruodžio mėnesį bendrovė įžengė į Italijos rinką, o spalį Nyderlanduose sujungė jėgas su ten veikusiu konkurentu „United Wardrobe“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.