Keičiasi „Tele2“ atstovas ryšiams su visuomene – A. Baranauskas palieka įmonę

Keičiasi mobiliojo ryšio operatoriaus „Tele2“ atstovas ryšiams su visuomene – nuo birželio 1 d. šias pareigas pradeda eiti Asta Buitkutė. Andrius Baranauskas, ligšiolinis bendrovės korporacinės komunikacijos direktorius Baltijos šalims, nusprendė profesinę karjerą tęsti už įmonės ribų.

A.Baranauskas.<br>V.Balkūno nuotr.
A.Baranauskas.<br>V.Balkūno nuotr.
A.Buitkutė.<br>Pranešimo autorių nuotr.
A.Buitkutė.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

May 31, 2021, 12:17 PM, atnaujinta May 31, 2021, 12:28 PM

„Andrius yra aukščiausio lygio profesionalas, o jo indėlis į įmonės rezultatus – didžiulis. Esu neapsakomai dėkingas, kad daugiau nei dešimtmetį dirbome petys į petį klientų labui. Visa mūsų komanda linki jam didžiausios sėkmės“, – sakė Petras Masiulis, „Tele2“ generalinis direktorius Lietuvai ir Baltijos šalims.

A.Baranauskas bendrovėje dirbo nuo 2008-ųjų, pastaruosius devynerius metus ėjo korporacinės komunikacijos direktoriaus Baltijos šalims pareigas.

„Ačiū „Tele2“ komandai ir asmeniškai Petrui Masiuliui už fantastišką trylikos metų kelionę. Tai geriausia mano karjeros patirtis iki šiol. Neabejoju – čia įgytos vertybės bei siekis kautis dėl klientų lydės mane visą gyvenimą“, – sako A.Baranauskas.

Atstovės ryšiams su visuomene pareigas eisianti A.Buitkutė įmonėje dirba beveik 5 metus. Iki šiol bendrovėje ji užėmė vidinės komunikacijos vadovės pareigas. Ilgametė spaudos ir televizijos žurnalistė A.Buitkutė yra baigusi žurnalistikos studijas Vilniaus universitete.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.