Turite „Ačiū“ kortelę? Skelbia, ką reikėtų žinoti jų savininkams

Prekybos tinklo „Maxima“ lojalumo programa „Ačiū“, kuria naudojasi daugiau nei 1,7 mln. klientų, plečia teikiamų nuolaidų spektrą. Be išskirtinių pasiūlymų apsiperkant parduotuvėse – vis daugiau nuolaidų ir kitoms paslaugoms.

Turite „Ačiū“ kortelę? Skelbia, ką reikėtų žinoti jų savininkams.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Turite „Ačiū“ kortelę? Skelbia, ką reikėtų žinoti jų savininkams.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Turite „Ačiū“ kortelę? Skelbia, ką reikėtų žinoti jų savininkams.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Turite „Ačiū“ kortelę? Skelbia, ką reikėtų žinoti jų savininkams.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Sep 22, 2021, 9:51 AM

„Lojalumo programa yra padėka klientams, kurie ateina apsipirkti į parduotuves. Džiaugiamės, kad lojalumo kortelė pirkėjų yra vertinama kaip teikianti didžiausią naudą. Tai mus įpareigoja plėsti lojalumo programos apimtis“, – sako prekybos tinklo „Maxima“ komunikacijos ir įvaizdžio departamento direktorė Ernesta Dapkienė.

Šį rudenį prekybos tinklas atnaujino lojalumo programą ir pristato kelias naujoves: atsirado du nauji klubai bei pradedamas bendradarbiavimas su draudimo bendrove „Gjensidige“. Nuo šiol turintys kortelę ar mobiliąją „Maximos“ programėlę gali gauti papildomą 5 proc. nuolaidą „Gjensidige“ privalomajam vairuotojo draudimui.

Lojaliems klientams kas mėnesį grįžta 1,3 mln. EUR

Lojalumo programa suteikia ne tik išskirtines akcijas ir pasiūlymus, leidžia kaupti vadinamuosius pinigus, kuriais galima padengti iki 99 proc. pirkinio sumos.

„Apsipirkimo metu naudojant kortelę kiekvienąkart yra sukaupiama po 1 proc. nuo pirkinių sumos. Dar didesnė grąža – net 5 proc. – yra sukaupiami visą mėnesį nuo įkurtuvių apsiperkant naujai atidarytoje parduotuvėje“, – primena E.Dapkienė.

Kas mėnesį kortelių turėtojams yra pervedama daugiau nei 1,3 mln. eurų vertės pinigų. Iš viso bendra per 2020-uosius sukauptų pinigų vertė viršijo 16,5 mln. eurų.

Naujovė – klubai

Šių metų lojalumo programos naujovė – klubai. „Šie klubai vienija panašius pomėgius turinčius klientus, kuriems nuo šiol galime pasiūlyti dar aktualesnius ir patrauklesnius pasiūlymus“, – sako E.Dapkienė.

Vasaros pradžioje, greta sėkmingai jau ilgą laiką gyvavusio Mažylių klubo, pradėjo veikti dar keturi – Augintinių, Sodo ir daržo, Žuvies mėgėjų ir Ant grotelių klubai, o šį rudenį atsirado dar du – Skaitytojų ir Sūrių klubai.

Naujasis Skaitytojų klubas skirtas tiems, kurie nuolat ieško, ką naujo, įdomaus ir įtraukiančio galėtų paskaityti. Nuo šiol jiems nereikės laukti akcijų ir išpardavimų – įstojus į Skaitytojų klubą, knygas visose parduotuvėse bus galima įsigyti 30 proc. pigiau.

Dar vienas, Sūrių klubas, orientuotas į gurmanus, kuriems skaniausias desertas yra ne tortas ar saldumynai, o pelėsinis, brandintas ar tiesiog kokybiškas fermentinis sūris. Tokių prekių Sūrių klubo nariai visada galės įsigyti 20 proc. pigiau.

Nuolaidos – draudimui, kinui, degalams

„Mūsų verslo partnerių ratas irgi plečiasi, todėl su kortele galima gauti nuolaidų vis įvairesnėms paslaugoms“, – pažymi E.Dapkienė.

Šį rudenį atsiradusi papildoma 5 proc. nuolaida „Gjensidige“ privalomajam vairuotojo draudimui yra ne vienintelė prekybos tinklo partnerių nuolaida. Su kortele taikoma 3 centų nuolaida kiekvienam litrui degalų ir 20 proc. nuolaida plovyklos paslaugoms „Viados“ degalinėse, o kino mėgėjai filmus „Forum Cinemas“ kino teatruose Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje ir Šiauliuose žiūri pigiau – kiekvienam kino bilietui taikoma 0,5 Eur dydžio nuolaida nuo reguliarios kainos.

Taip pat nuolaidos taikomos apsiperkant elektroninėje parduotuvėje „Barbora“ bei „Trobos“.

Kaip dalyvauti lojalumo programoje?

Įsigyti kortelę galima įsigyti visose prekybos tinklo parduotuvėse, ji kainuoja 1,45 Eur.

E.Dapkienė pažymi, kad vis labiau populiarėja virtualios kortelės, kuriomis naudojamasi per mobiliąją programėlę. Atsisiųsti mobiliąją programėlę galima nemokamai.

Įstoti į klubus galima prisijungus prie savo paskyros arba per mobiliąją programėlę.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.