Barjerą pasienyje įrenginėjančios įmonės „Espo-G“ vadovas nusprendė trauktis iš pareigų

Energijos perdavimo ir mainų įmonių grupės „EPSO-G“ vadovas Rolandas Zukas artėjant kadencijos pabaigai 2022 metais nusprendė baigti darbą įmonių grupėje ir nuo sausio 3 dienos pasitraukti iš generalinio direktoriaus pareigų. Bendrovės valdyba patenkino jo prašymą.

R.Zukas „EPSO-G“ generalinio direktoriaus pareigas eina nuo 2015 metų vasario.<br>T.Bauro nuotr.
R.Zukas „EPSO-G“ generalinio direktoriaus pareigas eina nuo 2015 metų vasario.<br>T.Bauro nuotr.
R.Zukas „EPSO-G“ generalinio direktoriaus pareigas eina nuo 2015 metų vasario.<br>M.Patašiaus nuotr.
R.Zukas „EPSO-G“ generalinio direktoriaus pareigas eina nuo 2015 metų vasario.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

Dec 3, 2021, 3:46 PM, atnaujinta Dec 3, 2021, 4:01 PM

„EPSO-G“ valdyba inicijavo naujo bendrovės vadovo atranką, planuojama, kad jis bus paskirtas pasibaigus atrankos procesui kovo ar balandžio mėnesiais. Laikinai eiti generalinio direktoriaus pareigas nuo sausio 3 dienos valdyba pavedė bendrovės finansų direktoriui Algirdui Juozaponiui, kuris užtikrins bendrovės ir visos įmonių grupės sklandžią veiklą iki bus paskirtas naujas bendrovės vadovas. „EPSO-G“ infrastruktūros padalinio vadovas Tomas Varneckas šiuo laikotarpiu bus atsakingas už strateginių įmonių grupės projektų įgyvendinimą, įskaitant ir Fizinio barjero įrengimą pasienyje su Baltarusija.

„EPSO-G“ vadovo R.Zuko teigimu, įmonių grupė kelerius metus iš eilės demonstravo stabilius ir nuolat gerėjančius veiklos bei finansinius rezultatus. Šiemet buvo patvirtinta bendrovės ilgametė strategija, nubrėžusi ne tik įmonių grupės, bet ir šalies energetikos sektoriaus ateitį iki 2030 metų. Laiku ir sėkmingai įgyvendinamas ir Lietuvai itin svarbus Fizinio barjero projektas, kurio abu etapai sėkmingai perėjo į statybos darbų stadiją. „Todėl būtent dabar priėmiau jau kurį laiką brandintą sprendimą, leisiantį man panaudoti sukauptą patirtį kitose veiklos srityse, o įmonių grupei tęsti šalies energetikos sektoriaus transformaciją“, – teigė R.Zukas.

R.Zukas „EPSO-G“ generalinio direktoriaus pareigas eina nuo 2015 metų vasario. Jis šiuo metu eina ir Nacionalinės Lietuvos energetikos asociacijos (NLEA) tarybos nario bei tarptautinės energetikos bendrovių asociacijos Central East European Partners (CEEP) valdybos nario pareigas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.