„Avia Solutions Group“ ir „Certares“ užbaigė sandorį: strateginę įmonių partnerystę užtvirtino 300 mln. investicija

„Avia Solutions Group“ praneša apie naujai užmegztą strateginę partnerystę su pirmaujančia kelionių ir turizmo sektorių investicijų specialiste „Certares Management“ („Certares“). Jungtinėse Amerikos Valstijose įkurta investicijų valdymo įmonė „Certares management“ kartu su investicijų konsultavimo įmone „Knighthead Capital Management, LLC“ („Knighthead“) į grupės kapitalą investuos 300 mln. EUR.

 Avia Solutions Group.<br> Parnešimo autorių nuotr.
 Avia Solutions Group.<br> Parnešimo autorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2021, 10:42 PM

„Avia Solutions Group“ gavus visus reikiamus su investicija susijusius reguliavimo patvirtinimus, sandoris buvo sėkmingai užbaigtas.

„Avia Solutions Group“ planuoja investicijas panaudoti tolesniems strateginiams įsigijimams ir kitiems įmonės plėtros tikslams įgyvendinti. „Certares“ atstovų įsitraukimas į „Avia Solutions Group“ direktorių valdybą dar labiau sustiprins organizacijos valdymą. Be prisidėjimo prie „Avia Solutions Group“ augimo planų, ši nauja partnerystė suteikia įmonių grupei prieigą prie įspūdingos „Certares“ patirties bei plataus rinkos žaidėjų-partnerių tinklo.

Gediminas Žiemelis, „Avia Solutions Group“ įkūrėjas ir direktorių tarybos pirmininkas, sakė: „Džiaugiamės galėdami oficialiai pasveikinti „Certares“ ir „Knighthead“ tapus mūsų grupės partneriais. Esame tikri, kad ši partnerystė suteiks progą dalintis geriausiomis veiklos valdymo ir investavimo praktikomis, sektoriaus patirtimi bei plačiu dviejų sėkmingų rinkos žaidėjų partnerių tinklu. Ši investicija iš vieno žinomiausių ir labiausiai patyrusių investuotojų turizmo sektoriuje yra išties stiprus pasitikėjimo mūsų grupe ir jos potencialo įrodymas. Neabejoju, jog ši partnerystė sudarys puikias sąlygas ir toliau plėsti mūsų veiklą pagrindiniuose verslo segmentuose.“

Tom Klein, „Certares“ vadovas, teigė: „Itin patyrusios ir profesionalios vadovų komandos valdoma „Avia Solutions Group“ yra įsitvirtinusi rinkoje kaip viena didžiausių aviacijos paslaugų teikėjų. Tikime, kad su „Certares“ pagalba bei visapusiška parama „Avia Solutions Group“ vykdyti tikslingą geografinę plėtrą ir užsitikrinti lyderio pozicijas skirtingų aviacijos paslaugų rinkose. Ši investicija suteiks „Avia Solutions Group“ visas sąlygas toliau sėkmingai vykdyti plėtrą keleivių ir krovinių transportavimo, orlaivių techninio ir antžeminio aptarnavimo, įgulos mokymų, bei kituose logistikos paslaugų sektoriuose.“

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.