„Barbora“ pranešė, kuriuose miestuose plečia savo paslaugas ir kokie pokyčiai laukia pirkėjų

Elektroninė maisto ir kasdienių prekių parduotuvė „Barbora“ plečia savo paslaugas mažesniuose miestuose. Šiauliuose, Panevėžyje, Alytuje ir Marijampolėje iki šiol veikusią „Barborą Express“ keičia pagrindinė „Barboros“ e. parduotuvė. Tai reiškia, kad nuo šiol gyventojams prekes į namus pristatys „Barboros“ kurjeriai, bus prieinamas didesnis prekių asortimentas, galios tokie patys pasiūlymai ir akcijos, kaip ir apsiperkantiems „Barboroje“ didžiuosiuose miestuose.

Gyventojai galės įsigyti ne tik būtiniausių prekių kasdienai, bet ir apsipirkti visai savaitei, ne tik atsiimti prekes pakeliui, bet ir patogiai gauti tiesiai į namus.<br>V.Balkūno nuotr.
Gyventojai galės įsigyti ne tik būtiniausių prekių kasdienai, bet ir apsipirkti visai savaitei, ne tik atsiimti prekes pakeliui, bet ir patogiai gauti tiesiai į namus.<br>V.Balkūno nuotr.
Gyventojai galės įsigyti ne tik būtiniausių prekių kasdienai, bet ir apsipirkti visai savaitei, ne tik atsiimti prekes pakeliui, bet ir patogiai gauti tiesiai į namus.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Gyventojai galės įsigyti ne tik būtiniausių prekių kasdienai, bet ir apsipirkti visai savaitei, ne tik atsiimti prekes pakeliui, bet ir patogiai gauti tiesiai į namus.<br>J.Stacevičiaus nuotr.
Elektroninė maisto ir kasdienių prekių parduotuvė „Barbora“ plečia savo paslaugas mažesniuose miestuose.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Elektroninė maisto ir kasdienių prekių parduotuvė „Barbora“ plečia savo paslaugas mažesniuose miestuose.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (3)

Lrytas.lt

Feb 3, 2022, 11:32 AM

Pasak „Barboros“ vadovo Andriaus Jurgelevičiaus, „Barbora Express“ regionuose veikia kaip būtiniausių prekių parduotuvė, kurioje patogu prekes atsiimti pakeliui į namus. Minėtuose miestuose paslauga išplečiama – gyventojai galės įsigyti ne tik būtiniausių prekių kasdienai, bet ir apsipirkti visai savaitei, ne tik atsiimti prekes pakeliui, bet ir patogiai gauti tiesiai į namus.

„Norime šių miestų gyventojams pasiūlyti tokio paties lygio apsipirkimo paslaugą, kokia naudojasi Vilniaus, Kauno ir Klaipėdos gyventojai, pradedant prekių pristatymu su mūsų nuosavais automobiliais bei kurjeriais ir baigiant itin plačiu asortimentu visiems kasdieniams poreikiams patenkinti. Šiuose miestuose matome potencialo augti – gyventojai su „Barbora“ jau yra susipažinę, jų lūkesčiai apsipirkimui internetu auga, tad kartu augame bei keičiamės ir mes“, – pokyčius pristato „Barboros“ direktorius Andrius Jurgelevičius.

Pokyčiai: nuo asortimento iki pakavimo

Šiaulių, Panevėžio, Alytaus ir Marijampolės gyventojai jau gali pasirinkti apsipirkimą pagrindinėje „Barboros“ parduotuvėje. Čia jie gali rinktis iš didesnio prekių asortimento, kurį sudaro apie 10 tūkst. ir daugiau skirtingų maisto produktų, gėrimų ir kasdienių buities, higienos bei laisvalaikio prekių. Taip pat pasinaudoti specialiais pasiūlymais, akcijomis ir nuolaidomis.

Dar vienas svarbus pokytis – patogesnis užsakymų pristatymo laikas. „Barboros“ kurjeris prekes į namus pristato nuo 9 iki 21 val., pasirenkant pristatymo laiką valandos intervalu. Iki šiol šiuose miestuose prekės buvo pristatomos, naudojantis partnerių paslaugomis.

„Norime kurti gyventojams dar didesnį patogumą, todėl prekių asortimentui ir pristatymui į namus skyrėme didžiausią dėmesį. Asortimentą papildėme naujais prekių ženklais ir prekėmis, kad gyventojai galėtų rasti savo mėgstamus produktus. O prekių pristatymą į namus šiuose miestuose vykdysime patys – įsigijome papildomų automobilių, įdarbinome kurjerius. Tai leido pailginti prekių pristatymo laiką, taip pat leis užtikrinti geresnę kokybę. Žinoma, šiuose miestuose ir toliau išlieka galimybė prekes atsiimti tiesiai į automobilį „Drive-in“ stotelėse ar atsiėmimo vietose parduotuvių viduje“, – pasakoja A. Jurgelevičius.

Keičiasi ir prekių pakavimas. Greitu metu šiuose miestuose užsakymai bus pradėti pakuoti į popierinius „Barboros“ maišus. Be to, užsakydami prekes, klientai gali atlikti ir gerą darbą – paaukoti maisto produktų „Maisto bankui“ ar Maltiečiams.

Pristatymui į namus taikomas minimalus 19,99 Eur krepšelis, pristatymo kaina išlieka 1,99 Eur. Nemokamas pristatymas galioja užsisakius prekių už 49,99 Eur ar daugiau. Atsiėmimui „Drive-in“ stotelėje išlieka minimalus 9,99 Eur krepšelis be jokio papildomo pristatymo mokesčio.

Sieks auginti klientų bazę

„Barbora Express“ regionuose buvo pristatyta pandemijos pradžioje. Sparčią plėtrą į regionus paskatino staiga išaugęs gyventojų poreikis saugiai apsipirkti. Vien Lietuvoje buvo atidarytos 39 „Barboros Express“ prekių atsiėmimo stotelės 36-iuose miestuose ir miesteliuose.

„Tuomet daugelyje mažesnių miestų ir miestelių galimybė įsigyti maisto ir kasdienių prekių internetu buvo naujiena. Dabar dalis gyventojų tokią paslaugą jau yra išbandę, dalis – ir reguliariai taip perka maistą. Tikime, kad augindami savo paslaugą, gerindami kokybę ir didindami asortimentą padrąsinsime dar daugiau gyventojų išbandyti ir pamėgti šį greitą ir patogų apsipirkimą. Potencialo mažesniuose miestuose matome daug“, – apibendrina „Barboros“ vadovas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.