Lietuvos geležinkelininkų profsąjungų federacija atsiriboja nuo anoniminių grasinimų streiku

Lietuvos geležinkelininkų profsąjungų federacija atsiriboja nuo viešojoje erdvėje pasirodžiusių anoniminių pranešimų apie pasiruošimą streikui.

Lietuvos geležinkelininkų profsąjungų federacija atsiriboja nuo viešojoje erdvėje pasirodžiusių anoniminių pranešimų apie pasiruošimą streikui.<br>M.Patašiaus nuotr.
Lietuvos geležinkelininkų profsąjungų federacija atsiriboja nuo viešojoje erdvėje pasirodžiusių anoniminių pranešimų apie pasiruošimą streikui.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Feb 11, 2022, 1:17 PM

„Matydami socialiniuose tinkluose ir žiniasklaidoje pasirodžiusius anoniminius reikalavimus „Lietuvos geležinkelių“ grupei ir grasinimus streikais, nuo šių reikalavimų ir ketinimų atsiribojame. Nežinome, kas už šių reikalavimų slypi ir kokie yra tikrieji jų tikslai.

Palaikome šiuo metu vykstančius konstruktyvius pokalbius, kuriuose dalyvauja darbuotojai, profesinės sąjungos ir įmonių grupės vadovai. Susiklosčiusi situacija yra sudėtinga, todėl visi kartu turime susitelkti sprendimų, geriausiai apsaugančių darbuotojų interesus, paieškai. Būtent tam ir raginame visas puses skirti savo laiką“, – sako Lietuvos geležinkelininkų profsąjungų federacijos pirmininkas Vilius Ligeika.

Lietuvos geležinkelininkų profsąjungų federacija vienija daugiau nei 1800 narių ir yra didžiausia LTG grupės darbuotojus vienijanti profsąjunga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.