Keisis atliekų tvarkymo bendrovės „Ecoservice“ vadovai

Ekologinių sprendimų bendrovei „Ecoservice“ vadovaus Jurgita Nacevičienė, pakeisianti Saulių Budrevičių, kuris kyla karjeros laiptais ir bus atsakingas už „Ecoservice“ akcininkės – Latvijos „Eco Baltia“ grupės – verslo plėtrą regione.

Keičiasi „Ecoservice“ vadovai.<br>Pranešimo autoriaus nuotr.
Keičiasi „Ecoservice“ vadovai.<br>Pranešimo autoriaus nuotr.
Keičiasi „Ecoservice“ vadovai.<br>Pranešimo autoriaus nuotr.
Keičiasi „Ecoservice“ vadovai.<br>Pranešimo autoriaus nuotr.
Keičiasi „Ecoservice“ vadovai.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
Keičiasi „Ecoservice“ vadovai.<br>R.Danisevičiaus nuotr.
J.Nacevičienė.<br>Bendrovės nuotr.
J.Nacevičienė.<br>Bendrovės nuotr.
S.Budrevičius.<br>Bendrovės nuotr.
S.Budrevičius.<br>Bendrovės nuotr.
Daugiau nuotraukų (5)

Lrytas.lt

2022-02-15 16:29, atnaujinta 2022-02-16 09:44

„Nusprendžiau atsitraukti iš operatyvinės veiklos – su partneriais keliame tikslą susitelkti į augančius žiedinės ekonomikos diktuojamus iššūkius. Matome milžinišką mūsų grupės kompanijų potencialą plėtrai atliekų perdirbime visame Baltijos šalių regione – Lietuvoje, Latvijoje, Estijoje, Lenkijoje“, – sakė S. Budrevičius.

S. Budrevičius lieka „Ecoservice“ valdybos nariu, taip pat dirbs „Eco Baltia Vide“ stebėtojų taryboje, bus atsakingas už regioninę „Eco Baltia“ grupės plėtrą.

Pasak jo, „Eco Baltia“, turėdama vieno didžiausių Baltijos šalyse privataus kapitalo fondų „INVL Baltic Sea Growth Fund“ bei Europos rekonstrukcijos ir plėtros banko (ERPB) užnugarį, turi didelės plėtros ambicijas. „Tikiuosi, kad mano sukaupta patirtis tvarios aplinkosaugos srityje bus vertinga įgyvendinant planus ne tik Lietuvoje, bet ir kitose šalyse“, – sakė S. Budrevičius.

2021 m. „Ecoservice“ grupei buvo rekordiniai – (neaudituota) konsoliduota apyvarta nuo 2020 m. išaugo 30,1 proc. iki 45,1 mln. eurų, pelnas prieš palūkanas, mokesčius, amortizaciją ir nusidėvėjimą padidėjo nuo 6,01 iki 8,6 mln. eurų.

„Tikimės, kad S. Budrevičiaus prisijungimas sustiprins „Eco Baltia“ vadovų komandą ir leis įmonei pasiekti užsibrėžtus tikslus, o „Ecoservice“ į priekį ves didelę vadovavimo patirtį turinti J. Nacevičienė,“ – sakė „INVL Baltic Sea Growth Fund“ partneris, „Eco Baltia“ stebėtojų tarybos bei „Ecoservice“ valdybos pirmininkas Vytautas Plunksnis.

J. Nacevičienė „Ecoservice“ dirba trejus metus, iki šiol vadovavo „Ecoservice“ įmonių grupės Atliekų rūšiavimo ir perdirbimo verslui. Vadovavimo patirtį ji sukaupė dirbdama „Alma Littera“ įmonių grupėje, bendrovėje „Snaigė“, „Cargill“.

„Išreikštą pasitikėjimą vertinu kaip galimybę užtikrinti bendrovės veiklos tęstinumą ir tolimesnių rezultatų siekimą“, – sakė J. Nacevičienė.

Pasak jos, atliekų tvarkymo industrija yra labai dinamiška ir užima svarbią vietą žiedinės ekonomikos cikle, o rinkoje jaučiamas vis didesnis verslo ir visuomenės poreikis tvariems atliekų tvarkymo sprendimams.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.