Belgijoje įstrigo apie 1,5 tūkst. Rusijai skirtų konteinerių

Belgijos muitininkai Antverpeno ir Zebriugės uostuose dėl patikros užblokavo maždaug 1,5 tūkst. krovininių konteinerių išsiuntimą į Rusiją. Tai penktadienį pranešė laikraštis „De Standaard“.

ES įvedus sankcijas Rusijai, Belgijos muitinė jau patikrino daugiau kaip 10 tūkst. konteinerių.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
ES įvedus sankcijas Rusijai, Belgijos muitinė jau patikrino daugiau kaip 10 tūkst. konteinerių.<br>V.Ščiavinsko asociatyvi nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 18, 2022, 2:14 PM, atnaujinta Mar 18, 2022, 2:15 PM

„Šiuos konteinerius galėsime išleisti tik tuo atveju, jei suinteresuotos kompanijos pateiks reikiamus dokumentus, rodančius, kad ES sankcijos jiems netaikytinos“, – pareiškė Belgijos muitinės vadovas Kristianas Vanderwaerenas.

Leidinio duomenimis, ES įvedus sankcijas Rusijai, Belgijos muitinė jau patikrino daugiau kaip 10 tūkst. konteinerių.

Vasario 24 d. Rusija pradėjo tarptautinės bendruomenės smerkiamą karinį įsiveržimą į Ukrainą. Jos pajėgos atakuoja ir civilinius objektus. Vakarų šalys, reaguodamos į agresiją, paskelbė Rusijai labai griežtas sankcijas ir teikia ekonominę bei karinę paramą Ukrainai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.