Ukrainos verslininkai Lietuvai siūlo metalų ir druskos tiekimų atstatymą Dėkoja Lietuvai už paramą Ukrainai

Ukrainos verslininkai pasirengę atstatyti druskos ir metalų tiekimus Lietuvai. Tokią informaciją vakar telefoninio pokalbio metu Ukrainos pramonininkų ir verslininkų sąjungos pirmasis viceprezidentas p. Sergejus Prochorovas pranešė Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmams.

Ukrainos pramonininkų ir verslininkų sąjungos pirmasis viceprezidentas p. Sergejus Prochorovas.
Ukrainos pramonininkų ir verslininkų sąjungos pirmasis viceprezidentas p. Sergejus Prochorovas.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 18, 2022, 12:23 PM, atnaujinta Mar 18, 2022, 2:51 PM

„Kasdien palaikome ryšį su partneriais iš Ukrainos, regioniniais prekybos, pramonės ir amatų rūmais, pramonininkų ir verslininkų asociacija. Pagrindinis jų prašymas šiandien – ne nutraukti prekybinius santykius, o juos kaip tik aktyvinti, diversifikuoti pirkimus, pakeičiant Rusijos, Baltarusijos pirkimų rinką į Ukrainos“, – pažymi Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų rūmų prezidentas Sigitas Leonavičius, akcentuodamas, kad verslo ryšių atkūrimas būtų didžiausia Lietuvos verslo parama Ukrainai.

Ukrainos pramonininkų ir verslininkų sąjungos pirmasis viceprezidentas p. Sergejus Prochorovas telefoninio pokalbio metu akcentavo, kad verslas šioje šalyje atsigauna po Rusijos pradėto karo sukelto šoko, ieško visų galimybių atstatyti žaliavų, metalo tiekimus partneriams užsienyje.

„Dėkojame Lietuvai už didžiulę paramą Ukrainai, Lietuvos žmonėms – už rūpestį Ukrainos žmonėmis. Abiejų šalių verslininkai stiprindami bendradarbiavimo ryšius gali dar labiau priartinti mus prie bendros pergalės. Ukrainoje atnaujinama gamyklų veikla, derinamos tiekimo grandinės, tad kviečiame Lietuvos verslą naudingomis sąlygomis atnaujinti kontraktus“, – akcentuoja Ukrainos pramonininkų ir verslininkų sąjungos pirmasis viceprezidentas p. Sergejus Prochorovas.

Lietuvos įmonės, organizacijos kviečiamos kreiptis tiesiogiai į Ukrainos pramonininkų ir verslininkų sąjungą (kontaktai – https://uspp.ua/en/contacts) arba į Vilniaus prekybos, pramonės ir amatų tarptautinių ryšių skyrių (Deimantė Vilčinskaitė, Eksporto plėtros vadovė, tel. Nr. +37061679552, el. paštas deimante.vilcinskaite@cci.lt).

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.