Vilniuje baigta „Senukų“ prekybos centro renovacija – investicijos viršijo 3 mln. eurų

Didžiausias Baltijos šalyse statybos, remonto ir buities prekių parduotuvių tinklas „Kesko Senukai“ baigė parduotuvės Vilniuje, Lukšio gatvėje, rekonstrukciją. Įmonė į beveik 15,3 tūkst. kv. metrų ploto parduotuvės atnaujinimą investavo daugiau nei 3 mln. eurų.

Vilniuje baigta „Senukų“ prekybos centro renovacija – investicijos viršijo 3 mln. eurų<br>Pranešimo autorių nuotr.
Vilniuje baigta „Senukų“ prekybos centro renovacija – investicijos viršijo 3 mln. eurų<br>Pranešimo autorių nuotr.
Vilniuje baigta „Senukų“ prekybos centro renovacija – investicijos viršijo 3 mln. eurų.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Vilniuje baigta „Senukų“ prekybos centro renovacija – investicijos viršijo 3 mln. eurų.<br>Pranešimo autorių nuotr.
Daugiau nuotraukų (2)

Lrytas.lt

2022-04-21 14:57

Anot Ingridos Starovoitovos, „Kesko Senukai Lithuania“ pardavimo direktorės, baigti tris mėnesius trukusį prekybos centro atnaujinimą buvo siekta iki svarbiausių pavasario darbų sezono pradžios.

„Įsibėgėjantis pavasaris – pats darbymetis mūsų klientams. Todėl siekėme baigti parduotuvės renovaciją ir visus skyrius atverti pirkėjams kaip įmanoma greičiau“, – teigia I.Starovoitova.

Atnaujinant beveik du dešimtmečius veikiantį prekybos centrą, daug dėmesio buvo skirta sklandžios kliento kelionės užtikrinimui.

„Patogus prekių išdėstymas, platus asortimentas, šiuolaikinės ekspozicijos suteiks klientui patogesnio ir greitesnio apsipirkimo galimybę“, – pristato I.Starovoitova.

Renovacijos metu buvo atnaujintas namų technikos centras, kuriame klientų laukia itin modernios žinomiausių buitinės technikos gamintojų ekspozicijos. Buvo atsižvelgta ir į meistrų poreikius: jiems skirtose zonose lauks savitarnai pritaikytos ekspozicijos, gausūs prekių kiekiai, sąskaitų faktūrų terminalas.

Parduotuvėje taip pat atnaujintas „Paslaugų centras“, siūlantis įrankių nuomos, transporto, įvairių meistrų paslaugas, aptarnaujantis klientus dėl 365 d. galiojančio prekių grąžinimo. Klientai galės įvertinti ir didžiausią „Sodo centrą“ Vilniuje, didelę bei patogią automobilių stovėjimo aikštelę, o išalkę lankytojai laukiami maisto ir gėrimų zonoje.

Parduotuvėje teikiama ir „Pilna lentyna“ paslauga, suteikianti galimybę klientams parduotuvėje su konsultantų pagalba išsirinkti bei užsisakyti norimą prekę iš bet kurios „Senukų“ parduotuvės ar daugiau nei 260 tūkst. prekių asortimentą turinčios elektroninės parduotuvės Senukai.lt.

Prekybos centras Lukšio gatvėje buvo atidarytas 2004 m. ir tapo antraisiais „Senukais“ Vilniuje. Praėjusių metų pabaigoje Pilaitės rajone duris atvėrė ketvirtoji prekybos tinklo parduotuvė sostinėje, į kurią investuota 12,6 mln. eurų.

Šiuo metu „Kesko Senukai“ valdomą prekybos tinklą sudaro 89 parduotuvės Lietuvoje, Latvijoje ir Estijoje. Bendrovei kartu su partneriais priklauso ir kompanija „Kesko Senukai Digital“, valdanti elektronines parduotuves „Senukai.lt“, „1A.lt“, „K-Senukai.lv“, „1A.lv“, „K-Rauta.ee“ ir „1A.ee“.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.