„Helisota“ atleidžia daugiau nei pusę darbuotojų

Rusiškų sraigtasparnių remonto veiklą dėl Maskvos invazijos į Ukrainą stabdanti bendrovė „Helisota“ atleidžia daugiau nei pusę savo darbuotojų, pirmadienį pranešė naujienų portalas „15min“.

Sraigtasparnis.<br>Imago images/Scanpix nuotr.
Sraigtasparnis.<br>Imago images/Scanpix nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

May 2, 2022, 8:28 PM

Užimtumo tarnyba balandžio 19 dieną skelbė, kad bendrovė atleidžia 49 darbuotojus, tačiau iš viso darbo neteks bent 80 iš 150 šiuo metu dirbančių žmonių, nurodė portalas.

„Palaikome Rusijai taikomas sankcijas, todėl manome, kad rusiškų sraigtasparnių remonto veiklos nutraukimas yra teisingas žingsnis. Šiuo metu baigiami remonto darbai jau turimiems klientams, o naujų projektų nesiimame. Dėl šios priežasties įmonė negali visiems savo darbuotojams užtikrinti pilno užimtumo, o dalies pozicijų esame priversti atsisakyti visai“, – sakė „Avia Solutions Group“, kuriai priklauso „Helisota“, komunikacijos vadovė Vilma Vaitiekūnaitė.

Dalis atleidžiamų darbuotojų šiuo metu užbaigia paskutinių rusiškų sraigtasparnių remontą ir servisą, kiti prieš atleidimą atsidūrė prastovose.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.