Šventes JK pasieniečiai praleis streikuodami: praneša, kaip tai paveiks skrydžius

Šventiniu laikotarpiu Jungtinėje Karalystėje vyks iš anksto suplanuotas Pasienio darbuotojų streikas. Oro linijų bendrovė „Wizz Air“ praneša, kad dėl to gali būti sutrikdyta šalies oro uostų veikla, teigiama bendrovės pranešime žiniasklaidai.

Šventiniu laikotarpiu Jungtinėje Karalystėje vyks iš anksto suplanuotas Pasienio darbuotojų streikas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Šventiniu laikotarpiu Jungtinėje Karalystėje vyks iš anksto suplanuotas Pasienio darbuotojų streikas.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Dec 16, 2022, 12:53 PM

Jungtinės Karalystės pasienio darbuotojai ketina streikuoti gruodžio 23–26 d. ir gruodžio 28–31 d. (planuojama, kad gruodžio 26 d. ir gruodžio 31 d. streikas truks iki 7 val. ryte).

Tikimasi, kad streikas neturės tiesioginio poveikio iš Jungtinės Karalystės išvykstantiems keleiviams, tačiau tikėtina, kad jis smarkiai paveiks atvykstančius klientus – gerokai pailgės dokumentų patikros ir bagažo išdavimo procesai, rašoma pranešime.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.