V. Matijošaitis apie „Vičiūnų grupės“ pasitraukimą iš Rusijos: „Ir jau taip finišo tiesioji“

Kauno miesto meras Visvaldas Matijošaitis tikina iki kovo vidurio ketinantis pranešti daugiau detalių apie „Vičiūnų grupės“ pasitraukimą iš Rusijos.

Visvaldas Matijošaitis tikina iki kovo vidurio ketinantis pranešti daugiau detalių apie „Vičiūnų grupės“ pasitraukimą iš Rusijos.<br>D.Umbraso nuotr.
Visvaldas Matijošaitis tikina iki kovo vidurio ketinantis pranešti daugiau detalių apie „Vičiūnų grupės“ pasitraukimą iš Rusijos.<br>D.Umbraso nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-02-28 12:57, atnaujinta 2023-02-28 12:58

„Sunku, bet išeidinėjame ir greitai sužinosite“, – antradienį patikino V. Matijošaitis.

Visgi, kada konkrečiau ketinama visuomenei pranešti apie „Vičiūnų grupės“ išėjimą iš Rusijos, meras neatskleidė. Pasak jo, verslo išėjimo iš Rusijos procesas nėra lengvas.

„Būčiau žinojęs prieš 20 metų, būčiau nėjęs į tą šalį, dabar nėra lengva ir išeiti. Bet išeiname, procesas tikrai vyksta. Ir jau taip finišo tiesioji“, – sakė V. Matijošaitis.

„Matyti greita pabaiga. (...) Aš galvoju iki vidurio kito mėnesio, manau, kad daugiau pasakysiu: ir pilniau, ir su šypsena“, – patikino jis.

Pastarąjį pusmetį V. Matijošaitis sulaukia aštrios kritikos dėl to, kad „Vičiūnų grupė“ nesuskubo stabdyti veiklos Rusijoje Maskvai pradėjus invaziją į Ukrainą.

Jau anksčiau Kauno miesto meras bei bendrovei vadovaujantis jo sūnus Šarūnas Matijošaitis tikino, kad prognozuoti, kiek užtruks verslų Rusijoje pardavimas, yra sudėtinga.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.