Toliau atšaukiami skrydžiai iš Vilniaus – šįkart šio sprendimo ėmėsi kita oro bendrovė

„Norwegian Air Shuttle“ dar pernai žadėjo, kad nuo šių metų rugpjūčio pradės vykdyti tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Kopenhagą. Deja, kaip paaiškėjo, šiems planams nelemta išsipildyti – oro bendrovė atšaukė planus, nepateikdama priežasties.

„Norwegian Air Shuttle“ dar pernai žadėjo, kad nuo šių metų rugpjūčio pradės vykdyti tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Kopenhagą.<br>M.Jaugelavičiaus nuotr.
„Norwegian Air Shuttle“ dar pernai žadėjo, kad nuo šių metų rugpjūčio pradės vykdyti tiesioginius skrydžius iš Vilniaus į Kopenhagą.<br>M.Jaugelavičiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Aneta Kurowska

Mar 1, 2023, 2:17 PM

Tai portalui MadeinVilnius.lt patvirtino Lietuvos oro uostų aststovas Tadas Vasiliauskas. Pati oro bendrovė savo komentaro šiuo klausimu nepateikė.

„Norwegian Air Shuttle“ pardavimuose šio skrydžio bilietų neberodo. Oficialių priežasčių tokiam sprendimui kol kas negalime įvardinti, tai galėtų pakomentuoti pati oro bendrovė.

Svarbu paminėti, kad susisiekimas su Kopenhaga bus vykdomas kitų oro bendrovių skrydžiais: iš Vilniaus ir Palangos oro uostų skrydžius vykdys „SAS – Scandinavian Airlines“, iš Kauno oro uosto skraidys „Ryanair“, – pakomentavo Tadas Vasiliauskas.

Oro bendrovė „Norwegian Air Shuttle“ anksčiau planavo, kad nuo 2023 metų rugpjūčio pradės vykdyti reguliarius, tiesioginius skrydžius tarp Vilniaus ir Kopenhagos.

Buvo planuojama, kad kiekvieną savaitę bus vykdomi trys skrydžiai.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.