Klaipėdos uostas jau ruošiasi pūgai ir stipriam vėjui: laivų savininkai gavo įspėjimus

Remiantis Lietuvos hidrometeorologijos tarnybos Prognozių ir perspėjimų skyriaus duomenimis, antradienį vakare ims stiprėti vėjas, numatoma, kad trečiadienį anksti ryte vėjo gūsiai gali siekti iki 28 metrų per sekundę.

Dėl sustiprėjusio vėjo naktį iš antradienio į trečiadienį Klaipėdos uoste ketinama riboti laivybą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Dėl sustiprėjusio vėjo naktį iš antradienio į trečiadienį Klaipėdos uoste ketinama riboti laivybą.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Mar 7, 2023, 4:53 PM, atnaujinta Mar 7, 2023, 4:54 PM

Pagal oro prognozes stiprus vėjas gali išsilaikyti iki trečiadienio popietės. Prognozuojama, kad dėl sustiprėjusio vėjo bangų aukštis jūroje gali siekti apie 4 metrus.

Uosto direkcija praneša, kad yra įspėjusi visus Klaipėdos uosto naudotojus apie būsimas oro sąlygas, taip pat organizuojamas laivų peršvartavimas į saugesnes uosto vietas.

Dėl sustiprėjusio vėjo naktį iš antradienio į trečiadienį Klaipėdos uoste ketinama riboti laivybą, tad didieji laivai, antradienį planuojantys palikti uostą, informuoti, kad tai turėtų padaryti iki vidurnakčio.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.