A. Tapinas atliko tyrimą: „Tai yra biblinės apimties epinis pinigų taškymas Pagėgiuose“

„Jūs būtinai turite tai perskaityti. Skirti daug laiko ir pasidalinti su visais. Jūs juoksitės, pyksite ir netikėsite, kaip tai gali būti. Nes tai yra biblinės apimties epinis pinigų taškymas Pagėgiuose. Piktnaudžiavimas. Dokumentų klastojimas. Fiktyvių čekių teikimas. Neteisėtas įrangos pirkimas. Automobilių nuoma nesveikomis kainomis arba iš savęs. Kuro pylimas cisternomis. Atrodo, kad Pagėgiuose nėra nei vieno sąžiningo politiko“, – feisbuke rašė Andrius Tapinas.

A.Tapinas.<br>M.Patašiaus nuotr.
A.Tapinas.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

Apr 25, 2023, 1:13 PM, atnaujinta May 17, 2023, 5:20 PM

Jis teigia perskaitęs 816 dokumentų, juos analizavęs, lyginęs, žiūrėjęs „į kiekvieną mažytį kortelės numerį kiekviename čekyje“.

Visas tekstas (ir audio versija) atviri visiems – jį rasite čia.

„Ir todėl galiu ramia širdimi pasakyti – mūsų laukia ilgi procesai, galimai teismai, todėl įvertinkit šitą darbą ir prisidėkit prenumeruodami mano Substacką.

Aš savo darbą padariau. Dabar žodis STT, kurie netrukus gaus mano pareiškimą.

O šiandien ryte penkių savivaldybių – Tauragės, Marijampolės, Radviliškio, Utenos ir Ukmergės – merams, vicemerams ir administracijos buvo išsiųsti nauji prašymai pateikti visą informaciją ir dokumentus, susijusius su jų tarybos narių išmokomis“, – rašė A.Tapinas.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.