„LTG Cargo“ per du mėnesius atmetė daugiau kaip tūkstantį prašymų gabenti krovinius

„LTG Cargo“ praėjusią savaitę atmetė 73 prašymus gabenti krovinius, per du mėnesius – jau daugiau kaip tūkstantį, skelbiama „Lietuvos geležinkelių“ (LTG) pranešime žiniasklaidai.

„LTG Cargo“ praėjusią savaitę atmetė 73 prašymus gabenti krovinius, per du mėnesius – jau daugiau kaip tūkstantį.<br>M.Patašiaus nuotr.
„LTG Cargo“ praėjusią savaitę atmetė 73 prašymus gabenti krovinius, per du mėnesius – jau daugiau kaip tūkstantį.<br>M.Patašiaus nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-05-03 10:00

LTG grupės krovinių vežimo bendrovė „LTG Cargo“ praėjusią savaitę sulaukė 744 klientų paraiškų kroviniams tarp Lietuvos ir užsienio šalių vežti.  

Įvertinus atitikimą bendrovės taikomai sankcijų kontrolės ir nulinės tolerancijos rizikai principams, praėjusią savaitę patvirtintos 487 krovinių vežimo paraiškos, 73 paraiškos buvo atmestos, dar dėl 184 paraiškų sprendimas bus priimtas detaliau įvertinus klientų pateiktus duomenis. 22 iš šių atmestų krovinių vežimo paraiškų buvo skirtos eksportui arba importui iš/į Baltarusiją, nurodo bendrovė.

Praėjusią savaitę atmesti prašymai gabenti 125 vagonus su kukurūzais. Be to, bendrovė atmetė vežimo paraiškas 70 vagonams konteinerių pervežimui, 34 vagonams su nafta ir naftos produktais, 32 vagonams su išspaudomis bei 19 vagonų su ugniai atspariomis medžiagomis, skelbiama pranešime.

Pasak LTG, iš viso nuo kovo 1 d. bendrovė „LTG Cargo“ yra sulaukusi 6031 krovinių vežimo paraiškų. Įvertinus atitikimą bendrovės taikomiems sankcijų kontrolės ir nulinės tolerancijos rizikai principams, nuo kovo mėn. pradžios patvirtintos 4703 krovinių vežimo paraiškos. 1131 paraiškos buvo atmestos. Beveik pusė šių atmestų krovinių vežimo paraiškų buvo skirtos eksportui arba importui iš/į Baltarusiją.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.