Keičiasi „Lidl“ parduotuvių darbo laikas: susipažinkite

Nuo gegužės 15 dienos keičiasi dalies „Lidl“ parduotuvių darbo laikas, pereinama prie vasaros darbo laiko.

Nuo gegužės 15 dienos keičiasi dalies „Lidl“ parduotuvių darbo laikas, pereinama prie vasaros darbo laiko.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Nuo gegužės 15 dienos keičiasi dalies „Lidl“ parduotuvių darbo laikas, pereinama prie vasaros darbo laiko.<br>V.Ščiavinsko nuotr.
Daugiau nuotraukų (1)

Lrytas.lt

2023-05-08 10:05

Dalis parduotuvių visą vasaros laikotarpį dirbs ilgiau – iki 23 val., o „Lidl“ parduotuvė Palangoje – iki 24 val. Dalis parduotuvių darbą pradės ir viena valanda anksčiau.

„Kaip ir kiekvienais metais, atsižvelgiant į artėjantį vasaros sezoną ir pirkėjų patogumą, keičiasi dalies parduotuvių, kuriose jaučiamas sezoniškumas, darbo laikas. Daugelis parduotuvių dirbs valanda ilgiau, o parduotuvė Palangoje, kaip jau tapo tradicija vasaros sezonu, pirkėjų lauks nuo 7 iki 24 val. Parduotuvės Klaipėdoje taip pat dirbs ilgiau, atsižvelgiant į pirkėjų poreikius“, – teigė „Lidl Lietuva“ korporatyvinių reikalų ir komunikacijos departamento vadovas Antanas Bubnelis.

Darbo laiko pokyčiai įsigalios 28 „Lidl“ parduotuvėse. Vilniuje darbo laikas keisis šešiose „Lidl“ parduotuvėse, visose iš jų darbo laikas ilgės. Kaune darbo laiko pokyčiai įsigalios taip pat šešiose „Lidl“ parduotuvėse.

Atsižvelgiant į pirkėjų patogumą, vasaros darbo laikas įsigalios ir dalyje „Lidl“ parduotuvių, esančių Panevėžyje, Šiauliuose, Kretingoje, Telšiuose, Šilutėje, Utenoje, Vilkaviškyje, Kaišiadoryse ir Nemenčinėje.

Visą informaciją apie parduotuvių darbo laikus pirkėjai gali rasti oficialioje prekybos tinklo svetainėje.

Šiuo metu Lietuvoje iš viso veikia 69 prekybos tinklo parduotuvės 26-uose šalies miestuose – Vilniuje, Kaune, Klaipėdoje, Šiauliuose, Alytuje, Marijampolėje, Kėdainiuose, Telšiuose, Kretingoje, Mažeikiuose, Tauragėje, Jonavoje, Panevėžyje, Ukmergėje, Utenoje, Plungėje, Palangoje, Elektrėnuose, Visagine, Šilutėje, Radviliškyje, Vilkaviškyje, Druskininkuose ir Rokiškyje.

UAB „Lrytas“,
A. Goštauto g. 12A, LT-01108, Vilnius.

Įm. kodas: 300781534
Įregistruota LR įmonių registre, registro tvarkytojas:
Valstybės įmonė Registrų centras

lrytas.lt redakcija news@lrytas.lt
Pranešimai apie techninius nesklandumus pagalba@lrytas.lt

Atsisiųskite mobiliąją lrytas.lt programėlę

Apple App Store Google Play Store

Sekite mus:

Visos teisės saugomos. © 2024 UAB „Lrytas“. Kopijuoti, dauginti, platinti galima tik gavus raštišką UAB „Lrytas“ sutikimą.
„Nauja diena“: kodėl darbo imigrantai svarbūs Lietuvos ekonomikai?